Βαθμολογία

Τιεμπί τριετίας στον Αστέρα Τρίπολης

Ποδοσφαιριστής του Αστέρα με κάθε επισημότητα είναι ο Ερίκ Τιεμπί, ο οποίος άλλωστε βρίσκεται στην Ελλάδα από την Πέμπτη 7/8 προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Αρκάδες.

Αυτό έγινε λοιπόν την Παρασκευή το απόγευμα, όταν η ομάδα της Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού χαφ από την Ακτή Ελεφαντοστού, με τον ποδοσφαιριστή να είναι κάτοχος γαλλικού διαβατήριου.

«Ήρθα στον Αστέρα για να μεταφέρω την εμπειρία μου από το γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που ο Αστέρας θα αγωνιστεί και στον επόμενο γύρο του EUROPA LEAGUE. Θέλω να παλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι φίλαθλοι του Αστέρα θα δουν έναν παίκτη που δουλεύει και δίνει το 100% στις προπονήσεις και στο γήπεδο για την επιτυχία και το καλύτερο της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον Αστέρα, αλλά και εκείνη την αυτοπεποίθηση που έδειξαν όλοι στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω στους ανθρώπους του Αστέρα, με την καλή μου απόδοση στο γήπεδο», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Τιεμπί, που θα φορά το Νο 4.