Βαθμολογία

Γεωργίου: «Σοβαρό και οργανωμένο σωματείο ο Τύρναβος»

Δηλώσεις αποκλειστικά στο athleticlarissa από την Σαμαρίνα έκανε ο μέσος του Τυρνάβου Άκης Γεωργίου όπου μας μίλησε για τις γνώριμες συνθήκες αλλά και για τις σπάνιες στις μέρες μας οικονομική υγεία που υπάρχει στον σύλλογο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ: Βασίλης Βάνης

Πιο αναλυτικά δήλωσε: «Στη Σαμαρίνα οι συνθήκες είναι γνώριμες για εμένα, είναι δεύτερη φορά που έρχομαι με τον Τύρναβο και πιστεύω πως είναι θετικό γιατί νιώθουμε άνετα εδώ.

Οι παλαιότεροι στην ομάδα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που ήρθαν τώρα, έτσι όπως μας βοήθησαν και εμάς πέρυσι όταν ενταχθήκαμε στο ρόστερ, τα πάμε πολύ καλά και όταν θα γυρίσουμε θα είμαστε δεμένη ομάδα.

Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αυτό ξεκινάει από την διοίκηση και τον πρόεδρο που εμπνέουν οικονομική υγεία κάτι σπάνιο στην εποχή μας και αυτό μας κρατάει αφοσιωμένους μόνο στο ποδόσφαιρο.

Επίσης υπάρχει ένα πολύ σοβαρό τεχνικό επιτελείο που έδειξε τι μπορεί να πετύχει την προηγούμενη σεζόν, ο προπονητής μας βοηθάει πολύ να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή σεζόν».

Χορηγός αποστολής προετοιμασίας του Τυρνάβου για την Σαμαρίνα