Βαθμολογία

Γυρνάει σελίδα και ετοιμάζεται να πετάξει ο Αετός

Να αφήσει πίσω του τις τελευταίες χρονιές θέλει ο Αετός Μακρυχωρίου και να ξεκινήσει από την αρχή, στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Μακρυχωρίου, πάλευε μέχρι και το τέλος για την παραμονή της στην κατηγορία. Πλέον, όλα έχουν αλλάξει και πλέον ο Αετός θα μπορεί από εδώ και πέρα να συναγωνίζεται με τις υπόλοιπες ομάδες στην κορυφή, καθώς πέρα από το ότι έγιναν πολύ σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, ξεκίνησαν και πάλι οι Ακαδημίες της ομάδας, που θα αποτελέσουν φυτώριο ποδοσφαιριστών με ταλέντο για τις επόμενες χρονιές.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η διοίκηση της ομάδας, ξόδεψε χρόνο και χρήμα για να φέρει στο σωματείο παίκτες που αποτελούν την αφρόκρεμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας και που θα μπορούσαν άνετα να σταθούν και σε επαγγελματικές κατηγορίες, θέλοντας να διασφαλίσει πως φέτος δεν θα υπάρξουν περιπέτειες.

Αυτό που μένει τώρα, είναι οι ποδοσφαιριστές αυτοί να δεθούν μεταξύ τους και να γίνουν σύνολο και από εκεί και πέρα, ο Αετός δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα στο φετινό πρωτάθλημα. Επιπλέον, για την θέση του προπονητή, επιλέχτηκε ο Δημήτρης Τσέτσιλας, που πέρα από έμπειρος προπονητής, κατάγεται και από το Μακρυχώρι, γεγονός που θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Χριστιανίδης(Φαλανιακός), Θεμελής(Κίσσαβος Συκουρίου), Φουσίκας Π.(Προοδευτική Ανάβρας), Γραβάνης(Όλυμπος Γόννων).

Ήρθαν: Κουρδής(Μαχητής Τερψιθέας), Μπρούσας(Λαρισαϊκός), Κανταρίνος(Κεραυνός Παραποτάμου), Παυλόπουλος(Μαχητής Τερψιθέας), Χατζηανδρέου(Παλαμάς Καρδίτσας), Φουσίκας Π.(Ηρακλής Λάρισας), Λευθέρης(Αναγέννηση Πουρναρίου), Τσάκος(Θύελλα Ελάτειας), Τζιώλας(Λαρισαϊκός), Δάσσιος(Ηρακλής Λάρισας), Αργύρης(ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου-Πυργετός), Κοιλούκος(Φιλοκτήτης Μελιβοίας).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιώργος Μπιτσαράς, ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Οι καλύτερες ομάδες θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Ο Αετός από πέρυσι, έχει αλλάξει φιλοσοφία. Επίσης, έχουμε αλλάξει σχεδόν την μισή ομάδα, καθώς οι προσθήκες ήταν πολλές. Πήραμε πολύ καλούς παίκτες που πάνω από όλα είναι και καλά παιδιά και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Η θέση του Αετού, είναι να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα. Θέλουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και θα περιμένουμε να την δούμε μέσα στο γήπεδο».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Δημήτρης Τσέτσιλας, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Κατ’ αρχήν, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο καθώς οι περισσότεροι παίκτες είναι ερασιτέχνες. Τώρα όσον αφορά την δική μου ομάδα, η διοίκηση προχώρησε μαζί με εμάς, σε κάποιες αξιόλογες μεταγραφές και η ομάδα ενισχύθηκε. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ώστε ο Αετός να μην περάσει αυτά που πέρασε τις δύο προηγούμενες χρονιές. Μας ενδιαφέρει ο Αετός να κερδίσει την παλιά του αίγλη και να είναι ψηλά στην βαθμολογία. Επίσης, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, γιατί το Μακρυχώρι είναι ένα χωριό που του αρέσει το ποδόσφαιρο και έχει ιστορία σε αυτό».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Λευτέρης Τέας, Παναγιώτης Φουσίκας, Νίκος Κανταρίνος και Άσι Τζίκα. Αναλυτικά όσα είπαν.

Λευτέρης Τέας: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία, χωρίς τραυματισμούς και με υγεία. Ο Αετός, θέλω να πιστεύω πως δεν θα είναι όπως τα τελευταία χρόνια, αλλά θα παρουσιαστεί καλύτερος. Λέμε ότι πάμε για κάτι πολύ μεγάλο, αλλά σίγουρα θέλουμε να πάμε καλύτερα τουλάχιστον από τις δύο τελευταίες χρονιές. Ελπίζω, οι παράγοντες και οι παίκτες να καταλάβουν ότι είναι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πάνω από όλα να το χαρούμε και να το δούμε σαν γιορτή».

Παναγιώτης Φουσίκας: «Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου, καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία και τους ποδοσφαιριστές. Φέτος το καλοκαίρι, ήρθα στην αγαπημένη μου ομάδα, καθώς από εδώ αναδείχτηκα και θα βοηθήσω από πλευράς μου όσο μπορώ τον Αετό να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία, αλλά φυσικά και τα μικρά παιδιά που στελεχώνουν την ομάδα».

Νίκος Κανταρίνος: «Εύχομαι φέτος να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και σαν ομάδα θέλω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Προσωπικός μου στόχος είναι, μέσα από την καλή πορεία της ομάδας, να διακριθώ και εγώ».

Άσι Τζίκα: «Εύχομαι υγεία και μια καλή χρονιά. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Προσωπικός μου στόχος είναι να παίξω σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια».