Βαθμολογία

Έτοιμος για το κάτι παραπάνω ο Παραπόταμος

Έτοιμος να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του είναι ο Κεραυνός Παραποτάμου, που πέρυσι πραγματοποίησε την παρθενική στην ιστορία του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και κατάφερε με επιτυχία να υλοποιήσει τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Φέτος, οι άνθρωποι της ομάδας, θέλουν και κάτι καλύτερο εκτός από την παραμονή και για τον λόγο αυτό κράτησαν τον κορμό της ομάδας και έκαναν και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, παρέμεινε ο Ζήσης Ζιάγκας που ανέλαβε πέρυσι στο μέσο του πρωταθλήματος, ενώ λίγοι ήταν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν. Από την άλλη, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Άρης Καπετάνιος παρέμεινε και παράλληλα στον Κεραυνό ήρθαν και άλλοι παίκτες αναγνωρισμένης αξίας, που σίγουρα θα βοηθήσουν με το παραπάνω την ομάδα του Παραποτάμου, ενώ αναμένονται να γίνουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις στο μέλλον.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Πάσχος(Θύελλα Ελάτειας), Βασίλεβ(Αναγέννηση Πουρναρίου), Σερίφης Τρ.(για σπουδές).

Ήρθαν: Μπέσιος(Χείμαρρος Μαρμαρίνης), Καρανίκας(Αμπελωνιακός), Αβραμούλης(Ίκαρος Νεάπολης), Κολοβός Κ.(Φαλανιακός), Κίτσιος(ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Γουγουλιάς Ν.(Νίκη-Μιχαήλ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κύριος Χρήστος Γκαμπούρας, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα με υγεία. Τώρα όσον αφορά την ομάδα μας, πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή χρονιά, γιατί έχουμε αξιόλογους παίκτες και πιστεύω ότι θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και έχουμε πάρει καλούς παίκτες. Θέλω να πιστεύω ότι πέρα από την καλή βαθμολογική θέση που θα έχουμε, θα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, θα το ευχαριστιόμαστε πάνω από όλα εμείς, αλλά και ο κόσμος που θα μας βλέπει».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Ζήσης Ζιάγκας, δήλωσε τα εξής: «Φέτος, θα κινηθούμε στα ίδια πλαίσια. Από την στιγμή που ήρθα πέρυσι στην ομάδα, ο στόχος μας είναι πρώτα να το ευχαριστιόμαστε εμείς, δηλαδή τα παιδιά που είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έρχονται εδώ με την θέληση τους. Άρα σκοπός μας είναι να κάνουμε πιο ευχάριστη την προπόνηση και αυτό θέλουμε να παρουσιάζουμε και στο γήπεδο. Προφανώς θέλουμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο Α’ τοπικό, γιατί φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο, καθώς έπεσαν αρκετές ομάδες από την Γ’ Εθνική και αρκετοί παίκτες που έπαιζαν σε παραπάνω κατηγορίες έχουν έρθει στο Α’ τοπικό. Οπότε, το πρωτάθλημα θα είναι δυσκολότερο και έτσι εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τις καλές ομάδες και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Εκ μέρους των παικτών της ομάδας, μίλησαν οι Γιώργος Κίτσιος και Δημήτρης Κουκουτσέλος. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Γιώργος Κίτσιος: «Ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή χρονιά. Πάνω από όλα εύχομαι υγεία. Το κλίμα στην ομάδα είναι ευχάριστο και καλό, καθώς όλα τα παιδιά δουλεύουν με όρεξη για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δημήτρης Κουκουτσέλος: «Κατ’ αρχάς, εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε όλοι μας. Όσον αφορά την ομάδα μου, οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι με πέρυσι. Δηλαδή να παραμείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθούμε αυτό που παίζουμε».