Βαθμολογία

Επέστρεψε στον Ιωνικό ο Κυριακίδης

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο Ιωνικός, που ενισχύεται με την απόκτηση του Ηλία Κυριακίδη. Ο Κυριακίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Νίκαιας προτού αγωνιστεί σε ΑΕΚ, ΑΕΛ, Εργοτέλη, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Κυριακίδης δήλωσε πανευτυχής που επέστρεψε στον Ιωνικό μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σαβουλίδη, όσο και για τον τεχνικό διευυντή, Γιάννη Ξανόπουλο.

«Σε εποχές οι οποίες χαρακτηρίζονται κυρίως από κρίσεις αξιών, αξιοπρέπειας και έλλειψη σεβασμού στον συνάνθρωπο, είμαι πανευτυχής, διότι οι άνθρωποι οι οποίοι διοικούν την ομάδα από την οποία ξεκίνησα το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι με προεξέχοντες, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σαβουλίδη και τον τεχνικό διευθυντή και πρώην αρχηγό μου στα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα Γιάννη Ξανθόπουλο , με προσέγγισαν με απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση.

Επιθυμία μου είναι, μπάντα με τη βοήθεια του δυναμικού ,συσπειρωμένου κόσμου του Ιωνικού , να ξαναβιώσουμε σπουδαίες στιγμές και η ομάδα μας να ξανακερδίσει το σεβασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας», δήλωσε ο Κυριακίδης.