Βαθμολογία

Στο ίδιο τέμπο η ΑΕΛ

Ιδιαίτερα κουραστική ήταν η σημερινή ημέρα για τους παίκτες της ΑΕΛ. Μετά το χθεσινό δυνατό φιλικό κόντρα στη Βέροια και την ελπιδοφόρα εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, το τεχνικό τιμ είχε προγραμματίσει τριπλή προπόνηση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε (το τόνισε και ο τεχνικός της ΑΕΛ μετά το φιλικό της Βέροιας) είναι πως το πρόγραμμα στο Ελατοχώρι δεν έχει αλλάξει από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα και ουσιαστικά η ομάδα δουλεύει σε ένα συγκεκριμένο τέμπο, αυτό που έχει ορίσει το τεχνικό τιμ και το ακολουθούν πιστά οι παίκτες.

Αρχικά το πρωί οι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης (αερόβιο) ενώ το μεσημέρι είχε και γυμναστήριο. Στην απογευματινή προπόνηση βρέθηκαν όλοι οι παίκτες εκτός του Μάιντζ που αναμένεται αύριο στο Ελατοχώρι και σιγά – σιγά θα μπει στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δεινόπαππας και Αναστασάκος που δείχνουν κάθε μέρα και καλύτερα και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί άπαντες.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πιστά το πρόγραμμα το οποίο στα πρώτα λεπτά περιελάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα ενώ στη συνέχεια οι παίκτες κάνανε κάποιες ασκήσεις ισορροπίας και τεχνικής.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης περιελάμβανε τακτική με τον Αλέκο Βοσνιάδη να εξηγεί στους παίκτες του τα όσα θέλει να βελτιώσουν σε σχέση με αυτά που είδε και στο χθεσινό φιλικό.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο Μακεδόνας τεχνικός έδειχνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το επίπεδο της ομάδας αν αναλογιστούμε πως δεν έχουν περάσει και πολλές εβδομάδες από την στιγμή που έχει αρχίσει να δουλεύει τους παίκτες του.

Η ποιότητα και η εμπειρία είναι σίγουρα τα «κλειδιά» της φετινής ΑΕΛ και εκεί σίγουρα ποντάρουν όλοι, ώστε να καταφέρει η ομάδα να αλλάξει το επόμενο καλοκαίρι κατηγορία.