Βαθμολογία

Μπόγρης: «Εύκολη απόφαση»

Ο Γιώργος Μπόγρης δεν είχε ενδοιασμούς για να αποδεχτεί την πρόταση της Ανδόρας, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας. 

Δεν δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» στην πρόταση της Ανδόρας ο Γιώργος Μπόγρης, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας. 
«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Είχα άλλες προτάσεις, αλλά η Ανδόρα ήταν η ομάδα που με ήθελε περισσότερο. Τους ενδιέφερα πολύ και το εκτίμησα. Συν τοις άλλοις, αντιλήφθηκα πως θα γίνω μέλος μιας ομάδας που είναι σαν οικογένεια. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είσαι μέλος μιας ομάδας που παλεύει συλλογικά για τους στόχους της», τόνισε ο 25χρονος σέντερ.

«Είχα μια πολύ καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ και θέλω να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα. Με πίστεψαν και με βοήθησαν πολύ. Δεν χρειάζεται συστάσεις η ισπανική λίγκα, είναι η καλύτερη στην Ευρώπη. Οι περισσότεροι παίκτες της Ευρώπης έχουν στόχο να παίζουν εκεί. Η Ανδόρα μού μοιάζει. Είναι ένας σύλλογος που προοδεύει και είμαι βέβαιος πως θα το κάνει και στην ACB. Είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή χρονιά και θέλω να βοηθήσω σε αυτό», πρόσθεσε.

Περιγράφοντας τον εαυτό του είπε: «Δουλεύω σκληρά για την ομάδα και τον εαυτό μου. Ανυπομονώ να αρχίσουμε τη δουλειά. Έχω ενημερωθεί για τη φιλοσοφία της νέας μου ομάδας και του προπονητή». 
Τέλος, για την πόλη που θα τον φιλοξενήσει ανέφερε: «Ξέρω πως είναι μια όμορφη περιοχή, έχω δει πολλές φωτογραφίες και μου άρεσε. Πιστεύω πως θα είναι ιδανικό μέρος για μένα, για να ζήσω και να είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στο μπάσκετ».