Βαθμολογία

Με το βλέμμα στον… Βαλβέρδε

Την πρώτη τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους μετά την σπουδαία εμφάνιση στις ΗΠΑ έκαναν στον Ολυμπιακό εν όψει του εντός έδρας φιλικού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. 

Στη δουλειά επέστρεψαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από την πολύ καλή παρουσία που είχαν στο International Champions Cup. 
Πλέον οι Πειραιώτες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, έχοντας ακόμα να δώσουν άλλα δύο φιλικά. 
Το πρώτο είναι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, την Τετάρτη 13 Αυγούστου (21:30), και το άλλο λίγες μέρες αργότερα με την Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία.

Μετά το διήμερο ρεπό που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» από τον Μίτσελ, άρχισαν να προπονούνται με διάθεση, χωρίς να παίζουν μπάλα. 
Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν τρέξιμο, επιδόθηκαν σεασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε ασκήσεις κορμού. Ο Ολυμπιακός θα δουλέψει με μπάλα στην απογευματινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη στις 19:00. 
Παράλληλα, τέσσερις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα, με βάση τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου και των γυμναστών. Πρόκειται για τους Σιόβα, Μπονγκ, Χολέμπας και ο Φορτούνη, οι οποίοι έκαναν ατομικό και αποθεραπεία.