Βαθμολογία

Για την πρόκριση Αστέρας, Ατρόμητος

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ περιμένουν Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά το 2-1 στο Σαράβεγο, ο Ατρόμητος έχει πιο εύκολο έργο από τους Αρκάδες που γνώρισαν την ήττα στην Γερμανία με 1-0 από την Μάιντς. Ας δούμε όμως τα τελευταία νέα για τις δυο ομάδες.

Ατρόμητος - Σαράβεγο 21:00 (NS2)

"Δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος, που γνωρίζει καλά πως σε αυτό το επίπεδο αν χάσεις έστω και για λίγο τη συγκέντρωση σου μπορεί να το πληρώσεις.

Καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ατρόμητος έχει μία σημαντική απώλεια. Ο Χαβιέρ Ουμπίδες έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Λημνιός, Παπασπύρος, Εγκουέμ και Γκορμπούνοφ.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του έμπειρου τεχνικού: Τσέναμο, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φάμπιο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κούρος, Νάστος, Γεωργίου, Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Τάτος.

Αστέρας Τρίπολης - Μάιντς 21:15 (NS1)

"θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά, θα καταθέσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο, θα καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε η ομάδα μας να διεκδικήσει αυτή την πολυπόθητη πρόκριση", είπε από την πλευρά του ο Στάικος Βεργέτης, που δούλεψε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι όλη την εβδομάδα.

Τα προβλήματα στην επίθεση παραμένουν για τον Έλληνα τεχνικό, αφού δεν υπολογίζει στους Μπαράλες, Τορμένα, ενώ και ο Κιτοκό είναι αμφίβολος (αν και στην αποστολή).

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Βεργέτη: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Ουσέρο, Μάσα, Μπαντιμπανγκά, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Μπακασέτας.

πηγή: sport24.gr