Βαθμολογία

Από νωρίς στα βάσανα το Ελευθεραί

Από νωρίς ξεκίνησε και φέτος η προετοιμασία του Α.Ο. Ελευθεραί, παρά το γεγονός πως η ομάδα μετά τον προβιβασμό της θα αγωνίζεται στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, όπου η αγωνιστική δράση ξεκινάει αργότερα. Αυτό δείχνει πως οι άνθρωποι της ομάδας και κυρίως ο προπονητής, Γιάννης Μπάγκας θέλουν να διασφαλίσουν πως οι ποδοσφαιριστές θα είναι 100% έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ούτως ώστε να χτυπήσουν ακόμα μια άνοδο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Αυτός είναι και ο στόχος άλλωστε της ομάδας, που θέλει δεύτερη συνεχόμενη άνοδο και για τον λόγο αυτό στον πάγκο παρέμεινε ο κόουτς που τα κατάφερε πέρυσι. Φυσικά ο λόγος για τον Γιάννη Μπάγκα, ενώ και ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε αναλλοίωτος, καθώς ελάχιστοι ποδοσφαιριστές αποχωρήσαν.

Και πώς να αποχωρήσει άλλωστε κανείς από μια ομάδα σαν αυτήν, όπου υπάρχουν υπερσύγχρονα αποδυτήρια με όλες τις ανέσεις, πολύ καλές εγκαταστάσεις, ενώ και η διοίκηση βρίσκεται συνεχώς κοντά σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για οποιαδήποτε ανάγκη τους.

Αυτό που μένει να δούμε τώρα, είναι ο καταρτισμός του Ομίλου στον οποίο θα βρίσκεται η ομάδα και αν τελικά καταφέρει να πραγματοποιήσει το όραμα της ανόδου στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Κολώτσιος, Μπαρμπούτης, Τσιαδήμος, Κατσαρός, Μπατζογιάννης.

Ήρθαν: Κυρίτσης, Τζουρμακλιώτης, Αντωνόπουλος, Μέκρας, Πιστάλης, Ντάλλας, Καραγιάννης, Καββαδίας, Φανίδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης, μίλησε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κύριος Θανάσης Δάκος, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Στόχος της ομάδας, είναι μια καλή πορεία. Είμαστε όλοι μια οικογένεια, προπονητής, διοίκηση και παίκτες και προσπαθούμε για το καλύτερο. Στόχος μας είναι μια καλύτερη πορεία, όπως ξεκινήσαμε και πέρυσι και ανεβήκαμε κατηγορία. Έτσι και φέτος, προσπαθούμε να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτήν την κατηγορία και να διεκδικήσουμε μία από τις πρώτες θέσεις. Θέλουμε την άνοδο και αυτό το δείχνουν και οι μεταγραφές που πραγματοποιήσαμε. Ο κορμός της ομάδας παρέμεινε ο ίδιος και κάναμε κάποιες προσθήκες, που ήταν ανάλογα για την κατηγορία. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Γιάννης Μπάγκας, δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή χρονιά στους παράγοντες, στους παίκτες, στους διαιτητές αλλά και σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον πήχη πιο ψηλά από πέρυσι. Για αυτό τον λόγο ο πρόεδρος προχώρησε σε μεταγραφές, ενισχύοντας την ομάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Χρήστος Τζουρμακλιώτης, Γιώργος Ντάλλας, Κώστας Κατσαβριάς και Νίκος Χριστοδούλου. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Χρήστος Τζουρμακλιώτης: «Ήρθα σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί. Φέτος, έχουμε βάλει ως στόχο την άνοδο και θα δώσω όσο το δυνατόν περισσότερα για αυτό. Μακάρι να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Γιώργος Ντάλλας: «Εύχομαι πρώτα από όλα υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Είμαστε ένα καλά οργανωμένο σωματείο που έχει ως στόχο την άνοδο. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει εμείς οι πιο νεαροί ποδοσφαιριστές να δώσουμε το κάτι παραπάνω, ώστε να καταφέρουμε να αναδειχτούμε κι εμείς μέσα από την φετινή χρονιά».

Κώστας Κατσαβριάς: «Είναι η τέταρτη χρονιά που βρίσκομαι στην ομάδα και πιστεύω ότι κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα. Στην αρχή δεν είχαμε ούτε το γήπεδο στο χωριό, αλλά κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερη δουλειά. Φέτος έγιναν καλές κινήσεις και ενισχύθηκε η ομάδα. Προχωράμε και δουλεύουμε πολύ για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Νίκος Χριστοδούλου: «Τέταρτη χρονιά βρίσκομαι εδώ μετά την επανίδρυση της ομάδας. Μετά την περσινή χρονιά που παραμείναμε στην κατηγορία, στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα καταφέρουμε παραπάνω. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό καθώς έχουμε πολλούς πιτσιρικάδες με ταλέντο και εμείς που είμαστε πιο έμπειροι πρέπει να τους βοηθήσουμε».