Βαθμολογία

Να συνεχίσει την περσινή επιτυχία ο Ηρακλής Χάλκης

Σίγουρα, η περσινή χρονιά ήταν ονειρεμένη για τον Ηρακλή Χάλκης, που κατάφερε όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στην μεγάλη τοπική κατηγορία, αλλά να τερματίσει και στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από την πρωταθλήτρια του Νομού μας, Δήμητρα Γιάννουλης. Έτσι, αυτήν η επιτυχία, φαίνεται ότι άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους της ομάδας, που θέλουν ανάλογη συνέχεια και φέτος και γιατί όχι, το κάτι παραπάνω, ότι κι αν σημαίνει αυτό όπως μας είπαν.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Φυσικά, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας παρέμεινε ο Νίκος Ανδρέου, που πέρυσι ήταν ο ενορχηστρωτής της επιτυχίας, ενώ και ο βασικός κορμός δεν αλλοιώθηκε μιας και οι βασικότεροι παίκτες παρέμειναν στην ομάδα.

Βέβαια, η περσινή επιτυχία μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς αποτέλεσε «προϊόν» σκληρής δουλειάς, τόσο από την πλευρά των παικτών όσο και της τεχνικής ηγεσίας, κάτι που αντιλαμβάνονται πλήρως στην ομάδα και ξέρουν πως μόνο με ανάλογη προσπάθεια κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό και φέτος, όπου θα υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες για να διεκδικήσουν θέσεις στην κορυφή.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Καφφές, Φαρμάκας, Αθανασόπουλος, Δημόπουλος.

Ήρθαν: Κωνστάντος, Χαβίλας, Γούπος, Μπικιώτης, Χαρούλης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Δημήτρης Μπακαλούλης, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Η περσινή χρονιά, ήταν καταπληκτική για εμάς, καθώς ούτε εμείς οι ίδιοι δεν περιμέναμε τέτοια επιτυχία. Βέβαια, αυτό έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και ο κορμός της ομάδας έμεινε ίδιος. Προσθέσαμε μερικούς νεαρούς παίκτες, με σκοπό να δώσουμε βαρύτητα στα δικά μας παιδιά, αλλά και σε άλλα μικρά παιδιά από την γύρω περιοχή, όπως οι δύο ποδοσφαιριστές που πήραμε από την Λάρισα ’88 και φυσικά ευχαριστούμε αυτήν την ομάδα για την συνεργασία της. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε και φέτος για το καλύτερο. Εκ των πραγμάτων είμαστε αναγκασμένοι να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από πέρυσι. Ότι προκύψει θα το διεκδικήσουμε. Αν η πορεία μας, μας δικαιώσει τότε γιατί όχι. Βέβαια, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τις άλλες ομάδες και το κατά πόσο δυνατές είναι».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Νίκος Ανδρέου, δήλωσε τα εξής: «Η περσινή πορεία της ομάδας σίγουρα είναι παρακαταθήκη, αλλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Υπάρχουν τρεις ομάδες που ήρθαν από την Γ’ Εθνική και δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν, ενώ παράλληλα βλέπουμε πολλές ομάδες να ενισχύονται και να θέλουν το πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τα νέα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν την ομάδα και οι μεταγραφές δεν τελείωσαν, άμα προκύψει κάτι καλό θα το εντάξουμε στο ρόστερ μας».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Κώστας Γούπος και Κώστας Τσίρκας. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Κώστας Γούπος: «Φέτος, πήρα μεταγραφή στον Ηρακλή Χάλκης. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι. Τέλος, εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Κώστας Τσίρκας: «Κατ’ αρχήν να ευχηθώ υγεία σε όλα τα παιδιά και χωρίς τραυματισμούς να βγει η χρονιά, όχι μόνο για την δική μας την ομάδα αλλά και για τις υπόλοιπες. Στόχος μας είναι πάμε το ίδιο καλά με πέρυσι τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο και άμα μπορέσουμε και καλύτερα, ότι και να σημαίνει αυτό».