Βαθμολογία

Πανέτοιμος για την επιστροφή του ο Τοξότης

Η περσινή χρονιά ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε εφιαλτικά για τον Τοξότη, αφού τον βρήκε να υποβιβάζεται στην Β΄ ΕΠΣΛ. Μπορεί οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί να έπαιξαν και αυτοί τον ρόλο τους, ωστόσο οι άνθρωποι της Λαρισινής ομάδας ξέρουν πως έγιναν και λάθη, που όμως δεν έχουν σκοπό να ξανακάνουν.

Οι παίκτες του Τοξότη έχουν μπει πολύ δυνατά στις προπονήσεις και είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να επιστρέψει άμεσα η ομάδα στην Α΄1. Το έργο του προπονήτη Χρήστου Γκάτα γίνεται πιο εύκολο φέτος, καθώς στο πλευρό του ως βοηθό θα έχει τον μέχρι πρότινος επιθετικό της ομάδας, Μάνο Ρίζο.

Η παράδοση της Λαρισινής ομάδας να τροφοδοτεί με παίκτες ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών συνεχίζεται και φέτος. Μετά τον Σαμαρά που υπέγραψε πέρυσι επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου, φέτος ήρθε η σειρά του Μπαλογιάννη να ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΛ, ενώ σε αυτούς μπορεί να προστεθεί και ο Τάκε που δοκιμάζεται στην ομάδα Νέων των "βυσσινί". Αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας. Να υπάρξουν και φέτος δηλαδή παίκτες που θα αναδειχθούν μέσα από την ομάδα και θα κερδίσουν την μετακίνησή τους σε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας. Σύμφωνα με τους παίκτες της ομάδας πάντως, η άνοδος δεν αποτελεί στόχο, αλλά υποχρέωση για μια ομάδα με την ιστορία του Τοξότη.

Πως κινήθηκε ο Τοξότης στην μεταγραφική περίοδο μέχρι τώρα:

Ήρθαν: Κολοβός, Ράπτης, Τσούτσος, Παγκαρλιώτας, Ζιάκος.

Έφυγαν: Μπαλογιάννης (ΑΕΛ), Κουδουμάκης, Τάκε (μπορεί να ενταχθεί στην ΑΕΛ Νέων).

Λευτέρης Σούμας: "Υγεία, γιατί η περσινή χρονιά μας στοίχισε"

Την ευχή του να είναι υγιής αυτός και οι συμπαίκτες του εξέφρασε ο αμυντικός του Τοξότη, Λευτέρης Σούμας καθώς η περσινή χρονιά τους ταλαιπώρησε από τραυματισμούς, θύμα των οποίων έπεσε και ο ίδιος.

Αναλυτικά:

"Να ευχηθώ από την πλευρά μου καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και σε όλες τις ομάδες. Καλή επιτυχία να έχουμε στον νέο πρωτάθλημα με υγεία πάνω απ' όλα γιατί δυστυχώς η περσινή χρονιά μας στοίχισε με τους τραυματισμούς και το καλύτερο για όλους. Στόχος σαφώς και είναι η άνοδος και από εκεί και πέρα ότι προκύψει."

Στέλιος Καραλής: "Δεν αρμόζει στον Τοξότη η Β΄ ΕΠΣΛ"

Μόνο την άνοδο έχει στο μυαλό του ο Στέλιος Καραλής, αφού στον Τοξότη δεν αξίζει να αγωνίζεται στην Β΄ ΕΠΣΛ όπως ο ίδιος τονίζει.

Αναλυτικά:

"Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες του Νομού, με υγεία πάνω απ' όλα. Πέρυσι ήταν μια περίεργη χρονιά για μας σε όλους τους τομείς. Τώρα σε ότι αφορά τους στόχους είναι ξεκάθαρα η άνοδος, γιατί δεν αρμόζει σε μια ομάδα σαν τον Τοξότη να αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία."

Χρήστος Γκάτας: "Να εκμεταλλευτούμε τις ακαδημίες μας"

Να αναδείξει νέους παίκτες που θα εξελιχθούν σε αυριανούς επαγγελματίες θέλει ο προπονήτης του Τοξότη, Χρήστος Γκάτας, ο οποίος βάζει την άνοδο σε δεύτερη μοίρα.

Αναλυτικά:

"Καταρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλα τα σωματεία του Νομού. Για τους ποδοσφαιριστές να έχουν μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και το ίδιο φυσικά ισχύει και για μας. Τώρα σε ότι αφορά τους στόχους του Τοξότη η φιλοσοφία παραμένει ίδια, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ακαδημίες μας βγάζοντας έτσι παιδιά, τα οποία θα προσπαθήσουν να αναδειχθούν στην ποδοσφαιρική αλυσίδα και αν είναι δυνατόν και στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως έγινε πέρυσι με τον Σαμαρά, που έγινε επαγγελματίας στον Ολυμπιακό Βόλου και φέτος με τον Μπαλογιάννη στην ΑΕΛ. Ελπίζω να συνεχιστεί το ίδιο και φέτος για να χαιρόμαστε κι εμείς που ο Τοξότης συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Ο στόχος αυτός είναι ανεξάρτητα από την κατηγορία που αγωνιζόμαστε και ως προς αυτό το κομμάτι θα κινηθούμε. Πιστεύω ότι η άνοδος αν είναι να έρθει, θα έρθει μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε για να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο."