Βαθμολογία

Ήρθε για να μείνει η Γλαύκη

Μπορεί η Δάφνη Γλαύκης, κάποτε να αποτελούσε βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δεν είχε την τύχη να βρίσκεται στα σαλόνια του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Όλα αυτά όμως μέχρι και πέρυσι, που τα κατάφερε να τερματίσει σε μία από τις προνομιούχες θέσεις και να επιστρέψει «δαφνοστεφανωμένη» στην μεγάλη τοπική κατηγορία του Νομού μας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν αυτήν η επιστροφή να μην είναι προσωρινή, αλλά η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να «φτιάξει» το δικό της όνομα εκεί. Αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας υπήρξε ο Δημήτρης Δανιλούλης, που παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας και είναι έτοιμος για τις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στην Α’ ΕΠΣΛ, ενώ από την άλλη στο θέμα των μεταγραφών, η ομάδα κράτησε τον βασικό της κορμό και έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις που αναμένεται να συνεχιστούν και στο άμεσο μέλλον.

Πλέον, όλοι στην Γλαύκη δηλώνουν έτοιμοι για τα νέα δεδομένα στην Α’ Ερασιτεχνική και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε η ομάδα να παραμείνει και να καθιερωθεί σε αυτήν την κατηγορία, ενώ παράλληλα μέλημα τους είναι να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο που θα φέρει τον κόσμο του χωριού στο γήπεδο, να στηρίξει την προσπάθεια.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Έφυγαν: Μπαρτζιάλης, Πρασσάς(Άγιος Θωμάς), Μακρής(Χαραυγή).

Ήρθαν: Τσακαβίτης(Δόξα Ομορφοχωρίου), Πρίφτης(Απόλλων Λάρισας), Αγγελακόπουλος Κ.(Μελία).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός, κύριος Φώτης Γκουζιώτης. Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι μια καινούρια κατηγορία για εμάς. Η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία, μιας και παλιά βρισκόταν συνέχεια σε αυτήν την κατηγορία, αλλά τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές. Εμείς, θα στηριχτούμε όπως και πέρυσι στα δικά μας παιδιά και πρώτος στόχος της ομάδας μας είναι η σωτηρία. Πιστεύω πως τα παιδιά που έβγαλαν την ομάδα είναι δίκαιο να συνεχίσουν με κάποιες προσθήκες σε αυτήν την κατηγορία. Αυτοί που ανέβασαν την ομάδα, αξίζουν να παίζουν στην μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα, τα τελευταία χρόνια το κλίμα είναι εξαιρετικό και βασιζόμαστε πολύ σε αυτό».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Δημήτρης Δανιλούλης, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και με υγεία. Μια καινούρια χρονιά ξεκινάει και όπως όλες οι ομάδες έτσι κι εμείς έχουμε όνειρα. Για εμάς είναι κάτι πρωτόγνωρο μιας και η ομάδα μας βρέθηκε μετά από τόσα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Οι ομάδες όλες είναι σε στάδιο προετοιμασίας και ενίσχυσης και σε αυτό το στάδιο βρισκόμαστε και εμείς. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουμε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών για να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την ομάδα, αφομοιώνοντας τους καινούριους δηλαδή με τους παλιούς ποδοσφαιριστές. Δεν κάναμε πολλές προσθήκες φέτος, ωστόσο έχουμε ακόμα κάποια χρονικά περιθώρια τα οποία θα εξαντλήσουμε και θα δείξουμε ότι δεν ήμασταν τυχαία η ομάδα που πέρυσι χαρακτηρίστηκε έκπληξη και κατάφερε να ανέβει κατηγορία. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς».

Εκ μέρους των παικτών, μίλησαν οι Φάνης Πρίφτης και Θωμάς Αποστόλου. Αναλυτικά όσα είπαν.

Φάνης Πρίφτης: «Στόχος μας φέτος είναι σίγουρα η παραμονή στην κατηγορία. Ευελπιστούμε ότι θα το καταφέρουμε, μιας και έχουμε ένα καλό σύνολο και μια δυνατή ομάδα. Οι πιο πολλοί παίκτες έχουν καταγωγή από το χωριό και την αγαπάνε την ομάδα. Ήρθα κι εγώ φέτος, προσπαθώντας να βρω τα πατήματα μου, μετά από ένα χρονικό διάστημα στον στρατό. Υγεία πάνω από όλα, χωρίς τραυματισμούς και μακάρι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Θωμάς Αποστόλου: «Εμείς φέτος, θέλουμε πάνω από όλα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα παλεύουμε για την σωτηρία μας σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και αυτό πιστεύω ότι θα το αποδείξουμε και εντός αγωνιστικού χώρου, με την ομοιογένεια που θα δείχνουμε. Από εκεί και πέρα, οι προσδοκίες μας δεν είναι πολλές και όλα φέτος θα δείξουν, γιατί είναι μια μεταβατική χρονιά».