Βαθμολογία

Βοσνιάδης: "Δεν μας λέει τίποτα το αποτέλεσμα"

Δεν ενθουσιάζεται με την φιλική νίκη της ΑΕΛ επί της Βέροιας ο τεχνικός της Αλέκος Βοσνιάδης. Αυτά είπε τουλάχιστον μετά το τέλος του αγώνα, ενώ όπως τόνισε δεν πρόκειται να αλλάξουν το πρόγραμμά τους και από αύριο συνεχίζουν την σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά:

Αλέκος Βοσνιάδης: "Είμαστε στην μέση της προετοιμασίας, έχουμε προβλήματα στην ομάδα. Θέλουμε βελτίωση και στο επιθετικό μας και στο αμυντικό μας κομμάτι. Το καλό είναι ότι υπάρχει διάθεση από τα παιδιά και παρόλη την κούραση που υπάρχει βγάζουνε πράγματα. Φαίνεται όμως ότι έχουμε χτυπητές αδυναμίες, οι οποίες μέσα από τον χρόνο θα βελτιωθούν. Σίγουρο είναι ότι δεν αλλάζουμε το πρόγραμμά μας και την ένταση που έχουμε στην προπόνηση. Συνεχίζουμε στο πλάνο που έχουμε από την αρχή. Τα φιλικά είναι για να διαπιστώνουμε τις αδυναμίες και τα καλά στοιχεία που μπορούμε να βγάλουμε σαν ομάδα. Είναι σημαντικό ότι κερδίζοντας δουλεύεις με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Συνέχίζουμε και πάλι αύριο την δουλειά μας για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας με τον καλύτερο τρόπο εδώ στο βουνό."

Για το ότι η ΑΕΛ ήταν πιο δραστήρια στο β΄ μέρος:

"Βελτιώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο μέρος, κυρίως στον τρόπο που θα έπρεπε να πιέσουμε την Βέροια. Στο α' ημίχρονο που έπερεπε να πιέσουμε το κάναμε με λάθος τρόπο, αφού ήμασταν πολύ πίσω. Μας βγήκε και άλλο πρόβλημα με την κατοχή της μπάλας. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, οδηγήσαμε την Βέροια σε λάθη τα εκμεταλλευτήκαμε, βγάλαμε και την φάση που κερδίσαμε το πέναλτι. Δεν μας λέει τίποτα το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε..."

Σ'ότι αφορά τους τραυματισμούς:

"Του Τσεμπερίδη και του Μελισσά είναι μικροπροβλήματα (έχουν πρόβλημα στα δόντια) θα εξεταστούν αύριο και θα γυρίσουν. Αναστασάκος και ο Δεινόπαππας επέστρεψαν και ευελπιστώ από αύριο να μπουν στο πρόγραμμα και ο Μάιντζ μέχρι την Παρασκευή θα είναι πίσω.

Στην συνέχεια τον λόγο από πλευράς ποδοσφαιριστών πήρε ο Πασχάλης Μελισσάς που θεωρεί ότι η νίκη στο φιλικό θα τους βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Αναλυτικά:

Πασχάλης Μελισσάς: "Σίγουρα δεν μετράει το αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή γίνεται πιο πολύ χτίσιμο στην φυσική κατάσταση, σιγά - σιγά μπαίνουμε και στην τακτική. Σημασία έχει ότι βγάζουμε κάποια κομμάτια, θετικό είναι και το αποτέλεσμα, για την ψυχολογία είναι ένα κίνητρο σίγουρα, αλλά και για τον κόσμο που έρχεται και βλέπει την ομάδα. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι υπάρχουν δύο ομάδες που παίζουν από ένα ημίχρονο, δείχνουν το ίδιο πρόσωπο και αυτό είναι σημαντικό γιατί η ομάδα χρειάζεται βάθος για το πρωτάθλημα."

Για το αν τον δυσκολεύει η ύπαρξη πολλών παικτών για μια θέση στην ενδεκάδα:

"Ο θεμιτός ανταγωνισμός πάντα χρειάζεται, εμείς δεν θα χαλαρώσουμε και θα πάμε 100% σε όλη τη χρονιά."