Βαθμολογία

Ηρακλής: Συνάντηση Παπαθανασάκη με Ορφανό

Με τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Γιώργο Ορφανό συναντήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης.

Στο τραπέζι έπεσαν πολλά θέματα, με κυριότερα το πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο, την προοπτική της κατασκευής γηπέδου του Ηρακλή στην Μίκρα και άλλα θέματα σχετικά με την ομάδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και αμέσως μετά το τέλος της ο διοικητικός ηγέτης των «κυανολεύκων» ο οποίος συνοδευόταν από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 Θοδωρή Παπαδόπουλο δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό για τον χρόνο που διάθεσε να ενημερωθεί και να συζητήσουμε θέματα της ομάδας μας μιας και γνωρίζω ότι οι υποχρεώσεις του είναι πολλές και μεγάλες. Είμαι ευχαριστημένος που βρήκα έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα θέματα του Ηρακλή και έχει όλη την διάθεση να βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος. Είμαι ικανοποιημένος από την κουβέντα που είχαμε και πιστεύω ότι με την βοήθεια του μπορούν να λυθούν αρκετά προβλήματα που μας απασχολούν».

Από την πλευρά του ο κ. Ορφανός τόνισε ότι: «Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Παπαθανασάκη καθώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι έχει να κάνει με τον Ηρακλή μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία και διαδρομή. Είδα με ευχαρίστηση ότι ο κ. Παπαθανασάκης φαίνεται αποφασισμένος να πάει τον Ηρακλή ψηλά, εκεί που του αξίζει άλλωστε. Μιλήσαμε για το θέμα του Καυτανζογλείου άλλα και της κατασκευής του γηπέδου του Ηρακλή στην Μίκρα παράλληλα με την συζήτηση που είχαμε για την γενικότερη πορεία της ομάδας και το πώς θα μπορέσει να φτιάξει ο κ. Παπαθανασάκης και πάλι έναν μεγάλο Ηρακλή. Από την πλευρά μας είναι βέβαιο και σαφές ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια».