Βαθμολογία

Δυνατό κρας τεστ με την Βέροια

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τρίτη (9η μέρα) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ. Το πρόγραμμα όπως πάντα το πρωί περιελάμβανε αερόβιο πρόγραμμα με τους παίκτες εκτός των Αναστασάκου, Μάινζ, Δεινόπαππα που αναμένονται μέχρι την Πέμπτη στο Ελατοχώρι για να ξεκινήσουν να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς.

Το απόγευμα οι παίκτης της ΑΕΛ ουσιαστικά προετοιμάστηκαν ενόψει του φιλικού με τη Βέροια (ομάδα Σούπερ Λιγκ). Δούλεψαν αρκετά σε ασκήσεις τελειωμάτων με κίνηση από τα πλάγια και σέντρες προς την περιοχή και διπλό στο μισό του γηπέδου.

Οι εντολές του Αλέκου Βοσνιάδη δεδομένες σωστές μεταβιβάσεις, κίνηση στους χώρους, εύρεση λύσεων για να μην κλείνεται η ομάδα και πίεση στην άμυνα. Σίγουρα, το φιλικό με τη Βέροια είναι το πιο δυνατό αφού η ομάδα της Ημαθίας είναι στο τελικό στάδιο του μονταρίσματος ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19.00 μ.μ στο στάδιο της Βέροιας.

Γέμισε το Ελατοχώρι με ομάδες!

Στα δύο ξενοδοχεία που διαθέτουν γήπεδα στο Ελατοχώρι δεν υπάρχει ούτε κρεβάτι από την περασμένη Δευτέρα και οι ξενώνες της περιοχής υποδέχονται κατά βάση ξένους τουρίστες αλλά και κάποιους υπευθύνους ομάδων που δεν πρόλαβαν κενό δωμάτιο στα ξενοδοχεία. Οι ομάδες που βρίσκονται στην περιοχή είναι η ΑΕΛ, η Ερμιονίδα, ο Αιγινιακός και σέρβικες ακαδημίες ποδοσφαίρου.