Βαθμολογία

Στο Μιλάνο για την Ίντερ ο Οσβάλντο

Δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει τη νέα του περιπέτεια στην Ιταλία, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Ίντερ, ο Πάμπλο Οσβάλντο.

Ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο της Μαλπένσα, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Χιμένα Μπαρόνα, και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ίντερ ενόψει των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί σήμερα πριν υπογράψει στους "νερατζούρι".

"Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην Ίντερ αλλά προτιμώ να μην πω τίποτα πριν από τις ιατρικές εξετάσεις, είμαι προληπτικός.

Πρωτάθλημα και Champions League; Ελπίζουμε ότι όλα μπορούν να συμβούν", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Οσβάλντο και συμπλήρωσε:

"Το μόνο που μου είπε ο Ματσάρι είναι πως είναι ικανοποιημένος αλλά δεν μιλήσαμε. Η τριπλέτα με Παλάσιο και Ικάρντι;

Ελπίζουμε να τα πάμε καλά όλοι μας για το καλό της Ίντερ. Η εθνική Ιταλίας είναι στόχος μου και θέλω να πετύχω".

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, μόλις υπογράψει συμβόλαιο ο Οσβάλντο θα ακολουθήσει ο Γκάρι Μεντέλ, με την Ίντερ να βρίσκει τη χρυσή τομή με την Κάρντιφ στα 8 εκ.ευρώ (+1 εκ.ευρώ μπόνους αν η ομάδα βγει στο  Champions League στο διάστημα της παρουσίας του στο "Μεάτσα") και ο Χιλιανός να είναι έτοιμος να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.