Βαθμολογία

Το πήρε η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια του International Champions Cup. Οι "κόκκινοι διάβολοι" πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο νίκησαν τη Λίβερπουλ με 3-1 στον τελικό που έγινε στο Μαϊάμι και πήραν τον τίτλο.

Οι Μέρσεϊσαϊντερς προηγήθηκαν από νωρίς με πέναλτι του Τζέραρντ και έδειχναν να πατούν καλύτερα στα πόδια τους στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στο δεύτερο παρουσιάστηκαν αγνώριστοι, έχασαν σχεδόν όλες τις μονομαχίες του κέντρου και η Γιουνάιτεντ κυριάρχησε.

Ο Ρούνεϊ με πλασέ στην κίνηση ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 1-1, ενώ αμέσως μετά ο Μάτα με σουτ, το οποίο άλλαξε πορεία η μπάλα, έκανε την ανατροπή. Στα τελευταία λεπτά η Λίβερπουλ προσπάθησε να πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά εκείνη που βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν η Γιουνάιτεντ με πολύ ωραίο σουτ του Λίνγκαρντ.

Mαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόους, Σμόλινγκ, Έβανς (46' Μπλάκετ), Βαλένσια (9' Σο), Γιανγκ, Φλέτσερ (46' Κλέβερλι), Ερέρα (78' Λίνγκαρντ) Μάτα (69' Καγκάουα), Ρούνεϊ, Ερνάντες (69' Νανί)

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κέλι, Σκρτελ, Σακό (74' Τουρέ), Τζόνσον, Τζέραρντ (63' Λούκας), Άλεν (62' Τσαν), Χέντερσον, Κοουτίνιο (77' Πέτερσον), Στέρλινγκ, Λάμπερτ (63' Άιμπ)