Βαθμολογία

«Ένα πέρασμα από την ΑΕΛ ικανό να σε σημαδέψει για πάντα»

Ο Θανάσης Πατινιώτης μετά από μία επιτυχημένη χρονιά με την φανέλα της ΑΕΛ, δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά να είναι στο ρόστερ της «Βασίλισσας».

Παίκτης χαμηλών τόνων, εξαιρετικός χαρακτήρας, αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέσα στο γήπεδο έδειξε το ταλέντο του.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ Χρήστο Γκατζούλη

Το athleticlarissa.gr επικοινώνησε μαζί του για μια συνέντευξη, όπου ο νεαρός Κερκυραίος μίλησε για την περασμένη χρονιά και τι έχει κρατήσει από αυτή, καθώς και τι μεσολάβησε και τελικά δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ. Αναλυτικά:

Θανάση αγωνίστηκες την περασμένη σεζόν με τα χρώματα της ΑΕΛ. Τι έχεις κρατήσει;

«Έχω κρατήσει την αγάπη του κόσμου και το μέγεθος της ομάδας που αγωνίστηκα. Ένα πέρασμα από την ΑΕΛ είναι ικανό να σε σημαδέψει για πάντα και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα. Ο κ. Πλεξίδας έχει ήδη κάνει πολλά για να φτιάξει μια ομάδα ικανή για όλα».

Ποια είναι η σχέση σου με τον κόσμο της ΑΕΛ και αν θέλεις να τους στείλεις ένα μήνυμα…

«Η σχέση μου ήταν και θα είναι άριστη. Τρέφω τεράστιο σεβασμό για αυτόν τον κόσμο και τι θα μπορούσα να τους πω εγώ; απλά να συνεχίσουν να αγαπούν την ομάδα με ανιδιοτέλεια και να είναι δίπλα της σε κάθε βήμα κυρίως στις δυσκολίες».

Έχεις κρατήσει επαφές με τους περσινούς συμπαίκτες σου;

«Φυσικά… στο ποδόσφαιρο οι συμπαίχτες σου είναι η οικογένεια σου και με τα μέλη αυτής μιλάς όπου και αν είσαι και εύχεσαι το καλύτερο για αυτούς. Το ίδιο ισχύει και από εμένα προς αυτούς».

Τελικά τι μεσολάβησε και δεν ανανέωσες;

«Δεν έγινε τίποτα τρομερό. Απλά κάτι απολύτως φυσιολογικό, δηλαδή έγιναν συζητήσεις αλλά δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή». Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Ο κ. Πλεξίδας μου έκανε μια τίμια πρόταση βάση των δυνατοτήτων και των επιλογών της ομάδας και απλά δεν τα βρήκαμε. Τον σέβομαι και δεν υπάρχει καμία πικρία».

Με το νέο προπονητή της ΑΕΛ είχε κάποια επικοινωνία αυτό το διάστημα;

«Με τον κ. Βοσνιάδη δεν είχα την τύχη να μιλήσω. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, άλλωστε μιλάνε τα αποτελέσματα του για αυτόν, και πιστεύω ακράδαντα ο καταλληλότερος για να επιτύχει τους στόχους μιας μεγάλης ομάδας όπως η ΑΕΛ. Εύχομαι να μιλήσουμε στο μέλλον κάποια στιγμή. Θα με χαροποιούσε να συνεργαστώ μαζί του. Εύχομαι και στον κ. Βοσνιάδη προσωπικά ότι καλύτερο».

Έχεις αποφασίσει που θα αγωνιστείς τη νέα χρονιά;

«Κοιτάξτε έχω κάνει μια επιλογή αφού η κατάληξη με την ΑΕΛ δεν ήταν θετική. Μπορεί και σήμερα να υπάρχει θετική εξέλιξη. Πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή από τις προτάσεις που είχα...».