Βαθμολογία

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τους Νέους του Τυρνάβου

Με πολλές προσδοκίες ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα Νέων του Τυρνάβου. Οι προσεκτικές κινήσεις της διοίκησης καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού απέδωσαν συγκεντρώνοντας 20 ταλαντούχα παιδιά του νομού μας.

Το προσωπικό στοίχημα του προέδρου κ. Βασίλη Μπρέζα, λαμβάνει σάρκα και οστά και ξεκινάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια νέα δύσκολη χρονιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας είναι ο κ. Κουτσαφτίκης, περσινός βοηθός του Άγγελου Διγκόζη.

Παρόντες στην πρεμιέρα ήταν ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ο οποίος καλωσόρισε προσωπικά έναν έναν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο υπεύθυνος της ομάδας νέων κ. Δημηνίκος Αντώνης, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας νέων κ. Καραστέργιος Χρήστος, ο υπεύθυνος marketing και επικοινωνίας Σταυρίδης Αχιλλέας, ο κ. Νώτας Άρης, ο κ. Κεχαγιάς Γεώργιος και ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. κ. Δόκος Αχιλλέας.

Την πρώτη προπόνηση παρακολούθησαν επίσης, οι κ. Γεράσης Ζήσης υπεύθυνος της ακαδημίας Νίκη Μιχαήλ και ο Θοδωρής Βουτυρίτσας, στις ακαδημίες των οποίων ανήκαν κάποιοι παίκτες της ομάδας νέων.