Βαθμολογία

«Σκίστε τα δίχτυα!» (Video)

Με απογευματινή προπόνηση στο Ελατοχώρι συνεχίστηκε την Δευτέρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Απουσίαζαν οι Δεινόπαππας – Μάιντζ καθώς και ο Αναστασάκος που είναι στη Λάρισα και περιμένουνε την επίσημη ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο. Στο πρώτο μέρος της προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα με ασκήσεις τεχνικής και νευρομυικής συναρμογής.

Αφού λοιπόν οι παίκτες προετοιμάστηκαν κατάλληλα ο τεχνικός της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης μαζί με τους συνεργάτες του χώρισαν τους παίκτες σε δύο γκρουπ.

Το ένα γκρουπ δούλεψε καθαρά πάνω στην επιθετική τακτική και στα τελειώματα των φάσεων στο μισό γήπεδο. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Μακεδόνα τεχνικού όταν ήθελε οι παίκτες του να τελειώνουν τις φάσεις. «Σκίστε τα δίχτυα» ήταν τα λόγια του προσπαθώντας να ανυψώσει το ηθικό τους, αφού η κούραση είναι δεδομένη.

Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας το τεχνικό τιμ έδειξε σε βίντεο το χθεσινό φιλικό με την Νεοκαισάρεια και σήμερα μέσα από την τακτική προσπάθησε να εξηγήσει τα όποια λάθη έγιναν ώστε να μην επαναληφθούν. Το δεύτερο γκρουπ δούλεψε πάνω σε ασκήσεις ισορροπίας και τεχνικής.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, ενώ στις 10 το πρωί έχει Media Time με τους Καστέλς και Κοντοδήμο.   

Βίντεο από το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης (ζέσταμα)

">http://