Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης: Προπόνηση με... επίσκεψη

Συνέχεια στην προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης δόθηκε τη Δευτέρα το πρωί, με τους παίκτες να δέχονται μια αναπάντεχη, αλλά ευχάριστη επίσκεψη.

Στην προπόνηση έδωσε το παρών ο 8χρονος Αλέξανδρος συνοδευόμενος από τον πατέρα του και τους θείους του. Ο μικρός φίλαθλος του Αστέρα μίλησε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους ευχήθηκε να κερδίσουν την Μάιντς την προσεχή Πέμπτη, κερδίζοντας παράλληλα το εισιτήριο πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του Europa League, ενώ παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους, του έδωσαν μία αναμνηστική φανέλα του Αστέρα με τις υπογραφές τους, κάτι που έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο το μικρό φίλο της ομάδας.

Στα της προπόνησης, ο Στάικος Βεργέτης ανέβασε την ένταση, χωρίζοντας τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το δεύτερο παιχνίδι με μπάλα σε μικρό χώρο.

Ο Μπαντιμπανγκά ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπαράλες συνέχισε την θεραπεία του, όπως και ο Τορμένα. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Τρίτη το πρωί.