Βαθμολογία

«Ψάχνεται» και περιμένει!

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι κοντά σε μεταγραφή και αναμένεται να φορτσάρει τόσο σε επίπεδο στόχων όσο και σε διαπραγματεύσεις μετά τον... τελικό με την Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο.

Παρά το γενικότερο κλίμα που υπάρχει, ο Παναθηναϊκός δεν είναι για να ανακοινώνει μεταγραφή στα... καπάκια μιας ενδεχόμενης πρόκρισης στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει κάνει την προεργασία του, υπάρχουν συγκεκριμένοι υποψήφιοι στόχοι αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, καθώς ούτε οι τελικές αποφάσεις έχουν παρθεί, ούτε διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει.

Αυτό που προέχει την δεδομένη χρονική στιγμή στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι η νίκη-πρόκριση στον... τελικό της Τρίτης με την Σταντάρ Λιέγης με φόντο τα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τα έσοδα των-τουλάχιστον- 5 εκατομμυριών ευρώ. Μεταγραφικά ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα φορτσάρει από Τετάρτη και πάντα σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα της αυριανής αναμέτρησης. Προτεραιότητα αποτελεί ένας δημιουργικός μέσος, ενώ πάντα παίζει η απόκτηση ενός εξτρέμ και η επιστροφή του Μεχντί Αμπέντ.