Βαθμολογία

«Εξετάζει Σαουθάμπτον ο Σαμαράς»

Πρόταση από την Σαουθάμπτον φέρεται να έχει ο Γιώργος Σαμαράς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σκοτσέζικου Τύπου και αναφέρουν ότι ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει το Αμβούργο και η Σεβίλλη. 

Την πρόταση που έχει δεχθεί από την Σαουθάμπτον εξετάζει ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος έχει απαντήσει ήδη αρνητικά σε εξαιρετική πρόταση από σύλλογο της Κίνας. 
Αυτό υποστηρίζει η σκοτσέζικη ιστοσελίδα «dailyrecord.co.uk», η οποία αναφέρει ότι οι Κινέζοι είχαν καταθέσει προσφορά ύψους 6.89 εκατ. ευρώ στον διεθνή επιθετικό για συμβόλαιο τριών ετών και εκείνος τους είπε «όχι». 
Άλλωστε, δεν είναι στις προθέσεις του να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα, όπως είναι το ασιατικό. Παράλληλα, ο 29χρονος παίκτης έχει απαντήσει αρνητικά σε πολύ καλές προτάσεις που είχε από Μπεσίκτας και Λοκομοτίβ Μόσχας. 
Πρόθεση του «Σαμ» είναι να παίξει σε κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, με τη Σεβίλλη και το Αμβούργο να έχουν εκδηλώσει το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον. 
Ωστόσο, το παραπάνω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο παίκτης εξετάζει αυτή τη στιγμή την προσφορά των «Αγίων» που ψάχνονται για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ μετά τις πωλήσεις αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών τους.