Βαθμολογία

Τσιλιγκίρης: «Υπάρχει κούραση» (Video)

Ο Ηλίας Τσιλιγκίρης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, αλλά και τι τον έκανε να έρθει στην ΑΕΛ.

Πως βλέπεις την κατάσταση στην ΑΕΛ και πως ζεις αυτές τις πρώτες μέρες;

«Σίγουρα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, όταν ήρθα στην πρώτη προπόνηση, αυτό που είδα, έμεινα πολύ ξαφνιασμένος, δεν το περίμενα, είναι πολύ ωραία εδώ πέρα, έχουμε πολύ καλό κλίμα μέχρι στιγμής με τα παιδιά και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι στην συνέχεια και θα πετύχουμε όλοι αυτό εδώ που έχουμε έρθει να κάνουμε».

Πόσο ικανοποιημένος είσαι από τα πρώτα δύο φιλικά της ομάδας;

«Δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θέλουμε και που μπορούμε να βγάλουμε όλοι. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι και στη συνέχεια τα πόδια μας θα είναι πιο ελαφριά γιατί όπως είπα και πριν είμαστε ιδιαίτερα καταπονημένοι και δεν μπορούμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που μπορεί ο καθένας».

Μετά από μια καλή χρονιά για σένα στην Σούπερ Λίγκα τι σε έκανε να έρθεις στην Football League και την ΑΕΛ;

«Καταρχήν ήρθα γιατί όπως είπα πριν είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και ο καθένας θα ήθελε να έρθει στην ΑΕΛ. Υπήρχανε κάποιες ομάδες και από Σούπερ Λίγκα αλλά προτίμησα την ΑΕΛ γιατί και το πλάνο που έχουμε ως στόχο την άνοδο μου άρεσε πολύ και όπως είπα πριν είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και ήθελα να έρθω και εγώ».

">http://