Βαθμολογία

Καρανίκας: «Εντυπωσιασμένος από την φετινή οργάνωση» (Video)

Αν και νεαρός σε ηλικία ο Νίκος Καρανίκας είναι από τους παλιότερους στην ομάδα. Ο δεξιός οπισθοφύλακας μίλησε μετά το τέλος του δεύτερου φιλικού με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και αναφέρθηκε τόσο για το σημερινό φιλικό, αλλά και για τον υγιή ανταγωνισμό που υπάρχει σε μια ομάδα όπου έχει τόσους ποιοτικούς παίκτες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χρήστος Γκατζούλης

Ευχαριστημένος από το σημερινό φιλικό;

«Στο τέλος των δύο αυτών φιλικό είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, όλες αυτές τις ημέρες γίνεται πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά και νομίζω αυτό φαίνεται, έστω από αυτά τα απλά πράγματα στην αρχή. Προσπαθούμε να ακολουθούμε τις όποιες κατευθύνσεις έχουμε από τον προπονητή μας και όποια λαθάκια μας επισημαίνει στα παιχνίδια και στις προπονήσεις να προσπαθούμε να τα μειώνουμε καθημερινά.

Πόσο αισιόδοξος είσαι από την πρώτη μέρα που φέτος δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα;

«Έχω εντυπωσιαστεί από την οργάνωση που υπάρχει φέτος στην ομάδα και ειδικότερα από το προπονητικό τιμ, γίνεται πολύ οργανωμένη δουλειά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα καθημερινά αν συνεχίσουμε να δουλέψουμε έτσι με σκυμμένο το κεφάλι να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν νεαρό παίκτη σαν και εσένα όταν βλέπει μια τόσο γεμάτη ομάδα;

«Εννοείτε πως όταν είσαι σε ένα ρόστερ με τόσο καλούς συμπαίκτες βάζεις ψηλότερα τον πήχη και προσωπικά προσπαθείς να έτσι ώστε να είσαι ανταγωνιστικός μέσα στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να είναι γεμάτο το ρόστερ με πολλούς καλούς και ισοδύναμους παίκτες γιατί όπως θα κάνεις προπόνηση έτσι θα είσαι και στο παιχνίδι».

">http://