Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Οι παίκτες είναι καλοί δέκτες» (Video)

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ΑΕΛ με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο τεχνικός της Βασίλισσας Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε: «Έχουμε δει τα προβλήματα μας. Στο προηγούμενο φιλικό δεν είχαμε τόση ζέστη όπως σήμερα κι αυτό μας δυσκόλεψε. Σήμερα λόγω της ζέστης είχαμε πρόβλημα και φάνηκε. Δεν ήμασταν φρέσκοι αλλά μέσα και από αυτήν την κόπωση βγάλαμε φάσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Είμαστε μία ομάδα που φαίνεται να δημιουργεί φάσεις. Πολλές φάσεις γι’ αυτήν την περίοδο και σήμερα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από τον προηγούμενο. Μας δυσκόλεψε περισσότερο.

Οπωσδήποτε θέλουμε βελτίωση στην επίθεση αλλά και την άμυνα. Είμαι αισιόδοξος γιατί οι παίκτες είναι καλοί δέκτες σ’ αυτά που δείχνουμε και γρήγορα τα βλέπουμε στο γήπεδο. Οπωσδήποτε θέλουμε πολύ δουλειά στην προετοιμασία. Με το χρόνο θα πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Γερά να είναι τα παιδιά και θα έχουμε την εικόνα που πρέπει».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την δημιουργία φάσεων τόνισε: «Είχαμε από δέκα τελικές στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια. Είχαμε καλή παρουσία μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει να δώσει πολλά πράγματα ακόμα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, λίγα λόγια κι αυτό που λέω πάντα: Συγκεντρωμένοι και ήρεμοι όλοι μαζί να παρουσιάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στα επίσημα παιχνίδια».

Για το αν θα κάνει και άλλη μεταγραφή η ομάδα: «Από δυο παιχνίδια δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Σίγουρα δείχνουμε μια γεμάτη ομάδα. Αν υπάρξει κάτι δεν θα αφήσει ο πρόεδρος να φανεί το κενό. Για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες σε κάθε θέση ακόμα και δεύτερες επιλογές».

">http://