Βαθμολογία

3άρα χωρίς να εντυπωσιάσει

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την ΑΕΛ και ισάριθμες νίκες. Οι "βυσσινί" αντιμετώπισαν στην Νεοκαισάρεια τον τοπικό Αχιλλέα του οποίου και επικράτησαν με σκορ 3 - 0. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη παρουσιάστηκαν λίγο χειρότεροι σε σχέση με το προχθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Βατανιακό, ωστόσο είναι νωρίς για συμπεράσματα αφού τα φιλικά γίνονται κυρίως για να κάνουν οι προπονητές τις απαραίτητες δοκιμές.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες μπροστά από τις δύο εστίες. Η υπερβολική ζέστη δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι ο αγωνιστικός χώρος βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 4' είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Βερδού, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και στο 35', όταν ο Ισπανός επιθετικός της Βασίλισσας δεν αστόχησε και με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με διαφορετικές ενδεκάδες με μοναδική εξαίρεση για την ΑΕΛ τον Δημήτρη Γκούρτσα, ο οποίος πέρασε στο 67'. Οι "βυσσινί" έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 55΄ με τον Πινδώνη με κεφαλιά μετά από φάουλ του Νεμπεγλέρα να νικά τον γκολκίπερ του Αχιλλέα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στα γκολ της ΑΕΛ με ευκαιρία στο 60', όμως το σουτ του Παυλίδη δεν βρήκε στόχο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 88ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μπλέντι ο Σαρακατσάνος με κεφαλιά έκανε το 3 - 0.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Δερμίσης, Λαζαρίδης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Γελαδάρης, Καραγκούνης, Μακράκης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Παπανικολάου, Καπασακαλίδης, Τζιάμας, Παναγιωτίδης, Τρικαλόπουλος, Λάλας, Ιωάννου, Καθάριος, Κοτσιαρίδης.

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Κάστελς, Τσεμπερίδης, Σίλβα Τζούνιορ, Φορνέρ, Σουάνης, Στεφανίδης και Βερδού.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Καρακούτσης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Σαρακατσάνος, Εσπίν, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Περίκο, Τσιλιγκίρης, Μπλέντι, Γκούρτσας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σιμεωνίδης, Λαφατζής, Κύφος.

*Εκτός αποστολής για την ΑΕΛ έμειναν οι Αναστασάκος (για προληπτικούς λόγους) και οι τερματοφύλακες Αθανασόπουλος και Παπαγιάννης.