Βαθμολογία

Πρώτη στη… Σαμαρίνα!

Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε το Σάββατο ο Τύρναβος στη Σαμαρίνα όπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ: Βασίλης Βάνης

Η αποστολή έφτασε το μεσημέρι και από το απόγευμα ξεκίνησαν τα… βάσανα! Οι συνθήκες διαμονής είναι εξαιρετικές με την θερμοκρασία ιδανική για προετοιμασία.

Η αποστολή του Τυρνάβου είναι η εξής: Πρίφτης, Ντάλας, Μάλτζαρης, Χαρισούλης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σιάτρας, Σουλιώτης, Χαλούλος, Καραμπούζης, Πεχλιβανόπουλος, Καρακώστας, Νταντίδης, Ιβανίδης, Δάσσιος, Ακρίβος, Ποκόνγκ, Τσούκαλος, Γεωργίου, Σκαθαρούδης, Παπαχρήστος, Λίταινας, Χρηστίδης, Ζυγκερίδης, Τασούλης, Ότα, Σολφερίνο, Δημολιός, Μιλουτίνοβιτς.

Η προπόνηση περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και κατοχή μπάλας όπου ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του και της κατάστασης που βρίσκονται μέχρι στιγμής.

Σίγουρα η πρώτη μέρα δεν είχε αυξημένη ένταση λόγω και του ταξιδιού. Το αυριανό πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση με έμφαση κυρίως στη φυσική κατάσταση το πρωί και μπάλα το απόγευμα.

Ο αντιπρόεδρος κ. Αχιλλέας Δόκος μαζί με την ομάδα στην Σαμαρίνα

Να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενσωματωθεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα o Παληγεώργος.

Επίσης το παρόν έδωσε και ο αντιπρόεδρος κ. Αχιλλέας Δόκος ο οποίος την ερχόμενη Παρασκευή 8 Αυγούστου θα μεταβεί στην Αθήνα για τη συνέλευση της Football Leauge.

Χορηγός αποστολής προετοιμασίας του Τυρνάβου για την Σαμαρίνα