Βαθμολογία

Ανέλυσαν το πρώτο φιλικό

Η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΛ επικεντρώθηκε στην ανάλυση του Αλέκου Βοσνιάδη για τα όσα είδε στο χθεσινό πρώτο φιλικό με αντίπαλο τον Βατανιακό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Ουσιαστικά ανέλυσε στους παίκτες του μέσα από την τακτική τα λάθη που έκαναν και προσπάθησε να τους εξηγήσει τι θα πρέπει να κάνουν ώστε να αποφευχθούν ξανά στο μέλλον.   

Ο τεχνικός της ΑΕΛ σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε χθες μετά το πρώτο ματς έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του παρά το γεγονός πως είναι ακόμη νωρίς και υπάρχει μεγάλη κούραση. Ξέρει πολύ καλά πως υπάρχει η ποιότητα στο ρόστερ και η εμπειρία ώστε να βελτιωθούν οι όποιες ατέλειες.

Περίπου μία ώρα σήμερα το απόγευμα ο Μακεδόνας τεχνικός εξηγούσε στους παίκτες του τις αντιδράσεις που θα πρέπει να έχουν τόσο στην αμυντική τακτική αλλά και στην επιθετική. Επίσης έκανε κάποιες επισημάνσεις στα στημένα φάουλ, σχετικά με τις τοποθετήσεις που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του. Δημιουργία χώρων, παιχνίδι και κίνηση από τα πλάγια, αλλά και πίεση στην άμυνα ήταν κάποια από τα στοιχεία που ζητούσε στην σημερινή προπόνηση.

Για να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο σημερινό πρόγραμμα, ο Βοσνιάδης είχε χωρίσει τους παίκτες του σε δύο 11αδες, όπως έπαιξε χθες στο Βατάνι, για να δώσει ειδικότερες συμβουλές στους παίκτες του.

Οι παίκτες πάντως έδειξαν να καταλαβαίνουν τα λάθη που έκαναν και αντιδρούσαν σωστά στα όσα τους τόνιζε ο τεχνικός της ΑΕΛ. Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αναστασάκος, χωρίς να υπάρχει κάποια ανησυχία.

Αύριο υπάρχει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα στις 18:30 νέο φιλικό παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (ομάδα Γ’ Εθνικής).