Βαθμολογία

Κάτοικος Ρεθύμνου ο Πιθαρούλης

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Πιθαρούλη. Ο Πιθαρούλης είναι 24 χρονών κι αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας ενός έτους.

Ο νεοφερμένος στο σύλλογό μας, δεξιοπόδαρος μέσος, αναμένεται να κάνει το κέντρο της ομάδας που θα χτιστεί στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, πιο δυνατό. Διαθέτει αρκετή πείρα αφού έχει κάνει θητεία μεταξύ άλλων, σε ΟΦΗ και Πανθρακικό στη Super League, έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της ολλανδικής Χέλμοντ ενώ την τελευταία τριετία, αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΑΟ Χανίων. Ο παίκτης ενσωματώθηκε άμεσα στην αποστολή της ομάδας μας και θα μεταβεί αύριο, Κυριακή (3/8) στην Αθήνα συμμετέχοντας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές, ο Πιθαρούλης δήλωσε στο aoepiskopis.gr: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα όπως είναι η Επισκοπή. Από την πρώτη στιγμή, είδα ότι οι άνθρωποι έχουν στόχους και θέλουν φτάσουν την ομάδα πολύ ψηλά. Θα δώσω και εγώ από την πλευρά μου ό,τι καλύτερο μπορώ για να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία στη Football League».