Βαθμολογία

«Ενδιαφέρεται για Λάμπαρντ η Σίτι»!

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι να κινείται για τον δανεισμό του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έφυγε ως ελεύθερος από την Τσέλσι για την Νιού Γιορκ Σίτι. 

Πρώτο θέμα σε αρκετές αθλητικές σελίδες της Αγγλίας είναι το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Φρανκ Λάμπαρντ. 
Ο Βρετανός μέσος αποχώρησε πριν από λίγες μέρες ως ελεύθερος από την Τσέλσι και ήρθε σε συμφωνία με τη Νιού Γιορκ Σίτι, όμως από ό,τι φαίνεται οι «πολίτες» ετοιμάζονται να κάνουν την έκπληξη με τον δανεισμό του παίκτη. 

Η κίνηση αυτή, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε την έκπληξη αρκών στο Νησί, αφού δεν περίμεναν ο 36χρονος παίκτης να επιστρέψει ξανά στην Premier League. 
Άλλωστε, πριν από καιρό η ΚΠΡ είχε ενδιαφερθεί «ζεστά» για τον Λάμπαρντ και εκείνος είχε δεν είχε ασχοληθεί καν με την συγκεκριμένη προοπτική. Δύσκολα, όμως, θα αρνηθεί την προοπτική του πρωταθλητισμού με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίν, εφόσον ισχύει τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.