Βαθμολογία

Ολυμπιακός: Αποχώρησε ο Φουστέρ

Μ’ ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στην Μινεάπολις, το βράδυ του Σαββάτου (2/8) στις 22:00 (ώρα Ελλάδας).

Ο λόγος γίνεται για τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση έπειτα από ένα χτύπημα στο πόδι, κατά την διάρκεια του οικογενειακού διτέρματος. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και όπως όλα δείχνουν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα κόντρα στους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/8) στις 3:00 ώρα Ελλάδας, για μία και τελευταία φορά στην Μινεάπολις, όπου θα φιλοξενηθεί και το τρίτο φιλικό των Πρωταθλητών Ελλάδας στον β’ όμιλο του International Champions Cup. Αν και το πρόγραμμα είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο TCF Bank Stadium, όπως και το ματς, η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, οδήγησε τους Πειραιώτες να αναζητήσουν νέες εγκαταστάσεις.

Έτσι, οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Σεν Πολ, γήπεδο που χρησιμοποιεί η γυναικεία πανεπιστημιακή ομάδα της Μινεσότα. Το πρόγραμμα του Μίτσελ παρακολούθησαν και περίπου 100 θεατές, οι οποίοι ωστόσο αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τις εξέδρες, όταν ένας κεραυνός χτύπησε μερικά μίλια μακριά από το γήπεδο.