Βαθμολογία

Το μέλλον ανήκει στο Αβέρωφ

Η ομάδα του Αβέρωφ, ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του περσινού πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας καθώς έκανε μια εντυπωσιακή πορεία και τερμάτισε σε αρκετά υψηλή θέση. Έτσι, με το ίδιο σκεπτικό συνεχίζει και φέτος στην μεγάλη τοπική κατηγορία, όπου θέλει να καθιερωθεί και να πρωταγωνιστήσει.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στην ομάδα, παρέμεινε η διοίκηση Ελευθέρογλου, ενώ στην τεχνική ηγεσία προσελήφθη ο έμπειρος Βαγγέλης Μπρισίμης, που καλείται να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Επιπλέον, εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως από την ομάδα δεν αποχώρησε κανείς ποδοσφαιριστής, με αποτέλεσμα ο περσινός βασικός κορμός να παραμείνει, γεγονός που κρίνεται θετικό για την ομάδα, καθώς προσδίδει ομοιογένεια.

Από την άλλη, αποκτήθηκαν έμπειροι και ικανοί ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που σίγουρα θα βοηθήσουν με τις ικανότητες τους την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Νίκος Ντούγκος(Μαχητής Τερψιθέας), Γιώργος Γουργιώτης(ΑΕΔ Νίκαιας), Χρήστος Κολοβός(Σμόλικας Φαλάνης), Βασίλης Γκουτζιούδης(Λάρισα 2012).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Βαγγέλης Μπρισίμης, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Κατ’ αρχήν, θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία, τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα σε μια ομάδα που την έχω στην καρδιά μου. Πιστεύω ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και θα στηριχτούμε στον περσινό κορμό συν τις προσθήκες που κάναμε, που ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμασταν, δηλαδή ποιοτικοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες. Νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής και με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Αποστόλης Ταρταμπούκας, Γιάννης Βαΐτσης και Δημήτρης Μάρκου. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Αποστόλης Ταρταμπούκας: «Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά και σε όλες τις ομάδες να έχουμε καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό φέτος, πράγμα φυσιολογικό αφού οι ομάδες ενισχύθηκαν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν στις προπονήσεις και στους αγώνες. Μέσα από τα παιχνίδια θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μέσα από την προσπάθεια να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Γιάννης Βαΐτσης: «Φέτος, περιμένουμε μια καλύτερη χρονιά από την περσινή. Πέρυσι, είχαμε μια καλή χρονιά αν και την χαλάσαμε λίγο στο τέλος, ωστόσο φέτος δουλεύουμε σκληρά και περιμένουμε να κάνουμε μια καλή πορεία».

Δημήτρης Μάρκου: «Η ομάδα φέτος έχει υψηλότερους στόχους από πέρυσι. Εγώ είμαι νέο μέλος στην ομάδα και θέλω να δουλέψω με το σύνολο αλλά και τον προπονητή που έχουμε. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».