Βαθμολογία

Πολλά υποσχόμενος ο Ηρακλής Λάρισας

Μια ομάδα που υπόσχεται πολλά για την νέα σεζόν έχτισαν στον Ηρακλή Λάρισας, που ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Η ομάδα της Λάρισας, είναι μία από αυτές που δεν περνάει απαρατήρητη, καθώς κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας και φυσικά, ως εκ τούτου θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Κώστας Κολομητρούσης, επανήλθε στον πάγκο της ομάδας και θα είναι αυτός που θα κληθεί να την οδηγήσει στο δύσκολο μονοπάτι της Α’ ΕΠΣΛ φέτος. Σίγουρα, τα πράματα δεν είναι εύκολα, καθώς στην συγκεκριμένη κατηγορία φέτος θα αγωνίζονται ομάδες με μεγάλη δυναμική και ο Ηρακλής Λάρισας, συγκαταλέγεται σε αυτές.

Κάποιοι παίκτες έφυγαν και κάποιοι άλλοι ήρθαν, με σκοπό το σωματείο να κάνει την διαφορά φέτος και να πρωταγωνιστήσει στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Περήφανος Γρ., Γιαννακόπουλος, Νάστας, Ξαφάρας, Τσιουτσιούμης, Ντονούδης, Χατζηλιάδης, Πότσης, Μούτσιος, Ζαφειρίου.

Έφυγαν: Μέκρας, Χατζής, Χολέβας, Καψάλης, Δάσσιος, Βράνας, Σταμουλάκης, Βάσσος, Μούμος, Κιόρογλου, Παραφέστας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας, δηλώσεις έκανε ο κύριος Παπαστεργίου Ζήσης, τονίζοντας τα εξής: «Φέτος, θέλουμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται και στο τέλος να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και δεν είναι άλλοι από τις υψηλές θέσεις. Πιστεύω ότι οι μεταγραφικές μας κινήσεις θα μας βοηθήσουν αρκετά, καθώς αποκτήσαμε κάποια αξιόλογα παιδιά».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Κώστας Κολομητρούσης, ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του: «Στόχος μας φέτος, είναι το καλό ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε, για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που έχει ένα μεγάλο όνομα και ανάλογα με αυτό θα πρέπει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, καθώς σε αυτό μετέχουν αρκετές αξιόλογες ομάδες. Σίγουρα, το ενδιαφέρον θα μείνει αμείωτο μέχρι το τέλος και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε πρώτοι».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Ευάγγελος Θεοδώρου, Έριον Μούτσα, Θάνος Γιαννακόπουλος και Χρήστος Πότσης. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Ευάγγελος Θεοδώρου: «Θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Εμείς από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

Έριον Μούτσα: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα, εύχομαι ο Ηρακλής να πετύχει τους στόχους του, που είναι μια άνετη παραμονή αρχικά και στην συνέχεια να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Θάνος Γιαννακόπουλος: «Οι στόχοι της ομάδας φέτος είναι υψηλοί. Ήρθαν πολλά καλά ονόματα φέτος στην ομάδα και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, όπως φυσικά και το Κύπελλο».

Χρήστος Πότσης: «Ο Ηρακλής είναι ένα σοβαρό σωματείο και οργανωμένο όπως πρέπει. Όλοι οι παίκτες εδώ είναι πολύ καλοί και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει. Εγώ προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».