Βαθμολογία

Ξεκίνημα για τη Γιάννουλη με υψηλούς στόχους

Ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες η προετοιμασία της Δήμητρα Γιάννουλης ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Τα τελευταία δύο χρόνια η Δήμητρα κινείται στον δρόμο των επιτυχιών. Η επιτυχημένη συνταγή με το προπονητικό δίδυμο των Μπουρνάκα-Μπακογιάννη συνεχίζεται και οι «πράσινοι» κρατώντας χαμηλούς τους τόνους, προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που σίγουρα θα βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

Μπουρνάκας: «Φέτος θα είναι διαφορετικά»

Ο τεχνικός της Δήμητρας Γιάννουλης Γιάννης Μπουρνάκας σε δηλώσεις του για τη νέα χρονιά τόνισε: «Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τον βασικό μας κορμό και το κάναμε. Υπάρχει αισιοδοξία, πήραμε αρκετά νέα παιδιά πέρα από τους έμπειρους παίκτες που έχουμε και πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά δεν θα έχουμε το άγχος του πρωταθλητισμού. Δεν προκαθορίζουμε τους στόχους προς το παρόν αλλά θεωρούμε ότι με το υλικό που έχουμε θα κάνουμε και την ανάλογη πορεία. Οι περισσότερες ομάδες ενισχύθηκαν και σίγουρα μας περιμένει ένα δυνατό πρωτάθλημα. Οι ομάδες που ενισχύθηκαν περισσότερο θα έχουν τον πρώτο λόγο. Πέρσι εύκολα ή δύσκολα ήμασταν το φαβορί. Βρήκαμε τα πατήματά μας και πήραμε δίκαια το πρωτάθλημα. Φέτος θα είναι διαφορετικά. Οι φιλοδοξίες των ομάδων είναι μεγάλες και τα πράγματα στη μάχη της κορυφής θα είναι πολύ δύσκολα. Μας περιμένει λοιπόν ένα πιο ανταγωνιστικό και πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Μπακογιάννης: «Δεν οριοθετούμε στόχους από τώρα»

Από την πλευρά του ο Βασίλης Μπακογιάννης επισήμανε: «Ήρθαν αρκετά νέα παιδιά και σε συνάρτηση με τους έμπειρους παίκτες από τον περσινό κορμό θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα κράμα ικανό να κάνει πράξη αυτό που θέτουμε ως στόχο. Εκείνο που θέλουμε είναι η ομάδα να παίζει σωστό ποδόσφαιρο και να ευχαριστιούνται οι παίκτες μας το παιχνίδι. Δεν οριοθετούμε στόχους από τώρα. Μέσα από τη σκληρή δουλειά και την επιμονή πιστεύω πως όλα θα επιτευχθούν. Γι’ αυτό τονίσαμε στους παίκτες ότι πρέπει να βλέπουν την κάθε προπόνηση σαν επίσημο αγώνα».

Κουλουψούζης: «Αρκετές ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση»

Ο πρόεδρος Ηλίας Κουλουψούζης τόνισε από την πλευρά του: «Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο ποδοσφαιρικός χάρτης στο νομό. Μία από τις σημαντικές αλλαγές που έλαβαν χώρα είναι η αγωνιστική άνοδο της Δήμητρας Γιάννουλης. Όλη αυτή η επιτυχία έγινε μετά από πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Επομένως η ομάδα δεν μπορεί παρά να διατηρήσει και να συνεχίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο αυτό. Ήρθαν παίκτες που ξέρουν την πίεση του πρωταθλητισμού και παράλληλα επέστρεψαν Γιαννουλίτες το οποίο δείχνει ότι κάτι καλό γίνεται σ’ αυτήν την ομάδα. Πιστεύω ότι θα γίνει πολύ καλό πρωτάθλημα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αρκετές ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Εμείς εύχομαι να μην έχουμε τους περσινούς τραυματισμούς και μέσα από τη δουλειά να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Δηλώσεις παικτών

Γ. Μάτος: «Η ομάδα είναι μία οικογένεια οι στόχοι σίγουρα είναι υψηλοί. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και εμείς οι πιο έμπειροι να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό. Οι ομάδες ενισχύθηκαν αφού επέστρεψαν αρκετοί παίκτες από τη Γ’ Εθνική στο τοπικό και σίγουρα θα παρουσιαστούν πιο δυνατές. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα κατάλαβα ότι όλοι είναι μία οικογένεια. Πιστεύω ότι μέσα από την ομαδική δουλειά και τη συνεργασία θα πετύχουμε τους στόχους μας. Όταν έχεις τόσο ποιοτικούς παίκτες και ένα ικανό προπονητικό τιμ το μόνο που μπορείς να εκφράσεις είναι αισιοδοξία. Από εμάς εξαρτώνται όλα».

Αχ. Μανάκας: «Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες χρονιές στις οποίες έγιναν βήματα προόδου η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη υπό την έννοια ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή. Όμως ο πήχης του πρωταθλήματος έχει ανέβει και επομένως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος. Οι στόχοι για μας παραμένουν υψηλοί αλλά δεν έχουμε αυτοσκοπό το πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της περσινής περιόδου και παράλληλα προστέθηκαν ποδοσφαιριστές νέοι και ποιοτικοί».

Θ. Εμμανουήλ: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Οι προσδοκίες του κόσμου είναι υψηλές και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο τρόπο. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Ήρθαν νέα παιδιά στην ομάδα με ταλέντο και μαζί με την εμπειρία των παλαιοτέρων αλλά και μέσα από τη σοβαρή και σκληρή δουλειά όπως έχει αποδείξει το προπονητικό δίδυμο στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».