Βαθμολογία

Μια οικογένεια ο Σμόλικας

Δεμένη σαν μια γροθιά είναι η ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης που ετοιμάζεται όσο καλύτερα μπορεί ενόψει και του νέου απαιτητικού πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Φαλάνης, συνεχίζει έχοντας για δεύτερη χρονιά στο τιμόνι της τον Νίκο Γκαλίτσιο, που πέρυσι κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία και φέτος ετοιμάζεται για το κάτι παραπάνω.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Σμόλικας, με σταθερή παρουσία στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια, θέλει η φετινή χρονιά να έχει κάτι το ξεχωριστό και να κάνει ένα βήμα παραπάνω, πρωταγωνιστώντας στην κατηγορία, παίζοντας παράλληλά και καλό ποδόσφαιρο, ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας.

Η ομάδα αποτελεί ένα σύνολο έμπειρων αλλά και νεαρών με ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, κάτι που με τον σωστό χειρισμό μπορεί να αποτελέσει το μυστικό της επιτυχίας για πολλές ομάδες του Νομού μας. Από την άλλη, η σοβαρότητα που διακρίνει και την διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια, αποτελεί εγγύηση και για την φετινή χρονιά στην ομάδα της Φαλάνης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Νίκος Γκαλίτσιος, τόνισε τα εξής στις δηλώσεις του: «Με χαροποιεί το γεγονός ότι σε σχέση με πέρυσι, η ομάδα είναι αρκετά αλλαγμένη προς το καλύτερο. Ήρθαν 10 νέοι παίκτες, που πρέπει να γίνουν άμεσα οικογένεια με τους υπόλοιπους και να δεθούν οι παλιοί με τους νέους για να μπορέσουμε να πετύχουμε μια άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Το πρωτάθλημα φέτος, θα είναι πιο ενισχυμένο από πέρυσι αν και δεν έχουμε ακόμα σαφή εικόνα. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων καθώς θα ξεχωρίσουν ομάδες όπως η Τερψιθέα, ο Πυργετός, η Γιάννουλη, ο Ηρακλής Λάρισας, το Αβέρωφ και ο Αμπελωνιακός. Εμείς πάντως θα παλέψουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Εκ μέρους των παικτών, μίλησαν οι Κώστας Νεστορίδης και ο νεοαποκτηθείς Θανάσης Λιούσκας. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Κώστας Νεστορίδης: «Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και σίγουρα καλύτερο από πέρυσι. Πιστεύω ότι θα ξεχωρίσουν 3-4 ομάδες. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας πιστεύω ότι θα είναι πιο δυνατή από πέρυσι και τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν. Θα παίζουμε πάντα για την νίκη και στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα και να έχουμε όλοι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Θανάσης Λιούσκας: «Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στην ομάδα που ήρθα συνάντησα πολλά γνωστά παιδιά και φίλους. Ο Σμόλικας, είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και το καλό είναι πως είμαστε όλοι μια οικογένεια. Είμαστε αποφασισμένοι φέτος να κάνουμε το κάτι παραπάνω και στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».