Βαθμολογία

Στοχεύουν πεντάδα στον Φαλανιακό

Με αρκετά υψηλούς στόχους για ακόμα μια χρονιά ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Φαλανιακός, που είναι μια από τις παραδοσιακά ισχυρές ομάδες της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Η ομάδα της Φαλάνης, πέρυσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά και κάτι τέτοιο οι άνθρωποι της διοίκησης θέλουν να συνεχιστεί και φέτος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στον πάγκο της ομάδας, παρέμεινε ο Φεραίος Γιαννακός, που πέρυσι η παρουσία του κρίθηκε άκρως επιτυχημένη καθώς βρέθηκε στην ομάδα για 13 αγωνιστικές. Επιπλέον, ο βασικός κορμός της ομάδας παρέμεινε ενώ έγιναν και οι απαραίτητες προσθήκες που θα οδηγήσουν την ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της. Μάλιστα, όπως τόνισαν και οι άνθρωποι της ομάδας, στόχος τους φέτος είναι η ομάδα να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, δίνοντας έτσι το στίγμα για την σεζόν που έρχεται.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο Φαλανιακός στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού απέκτησε τους Στάθη Χριστιανίδη, Γιάννη Αλατά, Δημήτρη Γαρυφαλλόπουλο, Στέργιο Παζώλη, Απόστολο Σελέτη και Λάζαρο Γκουντρουμπή.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Φαλανιακού, κύριος Καρακίτσιος Απόστολος: «Πάνω από όλα εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Ο Φαλανιακός, ξεκινάει την φετινή χρονιά με στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα και όσο ακόμα πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα μας έκανε μια ηλικιακή ανανέωση, καθώς ήρθαν ποδοσφαιριστές νεαροί σε ηλικία με όρεξη για διακρίσεις και δουλειά. Μαζί με το υπάρχον δυναμικό της ομάδας, αλλά και τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας, κύριος Φεραίος Γιαννακός τόνισε: «Πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν έρθει ποδοσφαιριστές από μεγαλύτερες κατηγορίες και αυτό φυσικά είναι όφελος για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε αρκετές φιλοδοξίες για φέτος, καθώς καταφέραμε να διατηρήσουμε τον βασικό κορμό και παράλληλα να κάνουμε κάποιες ενισχύσεις στο ήδη υπάρχον ρόστερ, ενώ αναμένεται να γίνουν κι άλλες προσθήκες. Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση των παικτών για δουλειά. Ο Φαλανιακός, είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην κατηγορία και πιστεύω πως μέσα από την εύρυθμη λειτουργία και την ομοιογένεια θα καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πεντάδα».

Εκ μέρους των παικτών, μίλησαν ο τερματοφύλακας Δημήτρης Μιγδάνης και ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Στέργιος Παζώλης. Αναλυτικά όλα όσα είπαν.

Δημήτρης Μιγδάνης: «Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό γιατί όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν και πολλοί παίκτες ακόμα και από τις επαγγελματικές κατηγορίες επέστρεψαν στο ερασιτεχνικό. Ακόμα και οι ομάδες που πέρυσι ήταν για υποβιβασμό ενισχύθηκαν αρκετά. Η δική μας ομάδα, θα έχει μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές από πέρυσι και οι παίκτες που έχουν παραμείνει, πρέπει να δέσουν με τους μικρούς. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να τερματίσουμε στην πεντάδα. Ο Φαλανιακός είναι μια ξεχωριστή ομάδα, καθώς αποτελείται στο 90% από ντόπιους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι σημαντικό γιατί υπάρχει σταθερότητα».

Αστέριος Παζώλης: «Ήρθα σε μια ομάδα, που έχει ένα πολύ καλό κλίμα και αποτελείται από έμπειρους και αξιόλογους ποδοσφαιριστές με καλούς χαρακτήρες, ενώ πλαισιώνεται και από μία πολύ καλή διοίκηση και έναν αξιόλογο προπονητή. Στόχος του Φαλανιακού, είναι να στοχεύει όσο πιο ψηλά γίνεται. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».