Βαθμολογία

Βλέπει βελτίωση ο Πετράκης

Ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ» μετά το φιλικό με τη Βέροια κι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από όσα έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, επεσήμανε πως προτεραιότητα στη διάρκεια της προετοιμασίας έχει η ομαδική βελτίωση και πως ακόμα δεν έχει καταλήξει οριστικά σε σχήματα και πρόσωπα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

«Ήταν κι αυτό ένα τεστ για να δούμε τι βγαίνει στο γήπεδο από αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, να δούμε κάποια σχήματα και επίσης να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία από την εικόνα της ομάδας. Όπου έχουμε αδυναμίες να τις καλύψουμε και παράλληλα να ενδυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τα σημεία που είμαστε δυνατοί», είπε αρχικά ο Γιάννης Πετράκης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ξεκινήσαμε το ματς λίγο παγωμένοι αλλά μετά σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά και έμεινα ικανοποιημένος. Δεν θέλω να μείνω περισσότερο σε ότι άλλο έχει σχέση με το παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, είμαστε σε καλή κατάσταση, είμαι απολύτως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και συνεχώς βελτιωνόμαστε. Είδα στο παιχνίδι κάποια πράγματα καλύτερα από προηγούμενα παιχνίδια».

Τέλος, για το αν έχει αποφασίσει για τακτικές και πρόσωπα, απάντησε: «Έχουμε ακόμα δρόμο, δεν τελείωσε η προετοιμασία, δεν έχω κάνει καμία επιλογή και στα άλλα φιλικά που θα ακολουθήσουν να δείξουμε ότι είμαστε ακόμα καλύτεροι πρώτα σαν ομάδα».