Βαθμολογία

Πήρε Σιαφλά η Παναχαϊκή

Ο 30χρονος γυμναστής ανακοίνωσε μέσω facebook την ανάληψη της θέσης στην ομάδα της Πάτρας. Αναλυτικά η ανάρτηση: «Το βήμα στην καριέρα μου είναι μεγάλο και τολμηρό. Είναι μεγάλη μου τιμή και ευχαριστώ τον Θεό, που η ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής, της πόλης μας, με προσέλαβε σαν γυμναστή της στην φετινή προσπάθεια για να γυρίσει εκεί που αξίζει, στην Super League.

Ξέρω που ήρθα, ξέρω τί σημαίνει Παναχαϊκή φυσικά και ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω 10 φορές πιο σκληρά για να πετύχουμε και σαν ομάδα αλλά και ατομικά ο καθένας τους στόχους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδος κ. Κούγια που εμπιστεύτηκε τόσο εμένα αλλά και την κρίση-επιλογή του κ. Σπανού Δημήτρη, του προπονητή της ομάδος, να με πάρει μαζί του στο team του με τον κ. Σωτηρόπουλο Κώστα, έναν ακόμα γνώστη του αντικειμένου και κάτοχο UEFA Pro. Δύο προπονητές που δίπλα τους θα δω και θα κερδίσω αρκετά.

Επίσης να ευχαριστήσω τις ομάδες των Αετού Πατρών, Δόξας Νιφορεΐκων, Αχιλλέα Καμαρών, Άρη Πατρών, Ακράτας, Εθνικού Σαγεΐκων και Πέλοπα Κιάτου που ενδιαφέρθηκαν για μένα ώστε να εργαστώ σε αυτούς φέτος.

Δεν ξεχνάω ποτέ όσους μου δείχνουν ενδιαφέρον όπως και δεν ξεχνάω ποτέ τις ομάδες (Ζαβλάνι, Φοίνικας Μυτιληνιών Σάμου, Θησέας Μεσσάτιδος, Μίλωνας Πατρών, Περιβόλα, Θύελλα Πατρών και Βουπράσιο) στις οποίες έχω δουλέψει και τους ανθρώπους (διοικήσεις, παίχτες και προπονητές) που με βοήθησαν να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα στην πορεία μαζί τους. Και τώρα δουλειά και μάλιστα αρκετή. Με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι, με βήματα γερά και σταθερά θα κάνω αυτό που αγαπάω τόσο για να κάνω όσους με πιστεύουν, υπερήφανους».