Βαθμολογία

Με φιλοδοξίες αλλά και... μεταγραφικές εκκρεμότητες ξεκίνησε η Νίκαια

Την περασμένη Δευτέρα η ΑΕΔ Νίκαιας ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας δύσκολης χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας. Η ομάδα μπαίνει στα "βάσανα" των προπονήσεων με προταρχικό στόχο την παραμονή, αλλά και κρυφό πόθο το πλασάρισμα στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΔ, η πορεία της θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν θα καταφέρουν να κλείσουν συνολικά 5-6 μεταγραφές εκ των οποίων οι δύο θα είναι έμπειρων παικτών, τους οποίους θα παλεύουν να αποκτήσουν μέχρι και τις 31 Αυγούστου αν χρειαστεί.

Πως κινήθηκε η Νίκαια στην μεταγραφική περίοδο μέχρι τώρα:

Ανανέωσαν: Μπακαρτζής, Ψαρούλης, Τζουβάρας, Χριστοδούλου, Χονδρονάσιος, Γεωργόπουλος, Γκατζούλης Δ., Γκατζούλης Λ., Νούσιος, Στατήρης, Γρηγορίου, Τίκας, Σιαμαντούρας, Ραμάι (ήταν δανεικός στο Ομορφοχώρι και πιθανότατα θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός στην Ανάβρα).

Ήρθαν: Επέστρεψαν στην ομάδα ο 29χρονος Θ. Τριανταφυλλόπουλος, ο 20χρονος Θ. Σακελλαρίου και ο 25χρονος Χ. Παντρεμένος, ενώ από τα τμήματα υποδομής προωθήθηκαν οι Μάνδαλος, Μπλιάτσιος, Κλεοντόρ, Καραφέριας και Τσιάρας.

'Εφυγαν: Καραμπούζης, Ανδρέου και Ακρίβος (Τύρναβος 2005), Νταής (Λάρισα 2012), Γαρυφαλλόπουλος (Καλοχώρι) και Μπούκας (Άρης Φιλιατών Ηγουμενίτσας), ενώ επέστρεψαν στις ομάδες τους οι δανεικοί Σβερκούλης (ΑΕΛ), Χρηστίδης (Άρης Λάρισας) και Πατέτσιος (Λαρισαϊκός).

Ψαρούλης: "Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο"

Από πλευράς παικτών, ο... παλιός Αντώνης Ψαρούλης στάθηκε στην ανάγκη να παρουσιάσει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο, αλλά και στην βοήθεια που θα χρειαστούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά:

"Θα προσπαθήσουμε νε κάνουμε ότι καλύτερο για να έχουμε μια καλή πορεία καινα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά για να μάθουν κάποια πράγματα. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 5άδα της βαθμολογίας."

Τριανταφυλλόπουλος: "Σημαντική η επιστροφή μου!"

Δηλώσεις όμως έκανε και ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά από δύο χρόνια και τόνισε το πόσο σημαντική είναι για τον ίδιο η επιστροφή του στην ομάδα.

Αναλυτικά:

"Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Η επιστροφή μου στην Νίκαια ήταν πολύ σημαντική και εύχομαι να συνδυαστεί με την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Δεν υπάρχει ταβάνι για μια ομάδα όπως η Νίκαια. Θα δούμε πως θα κυλίσει η χρονιά και αναλόγως θα πράξουμε..."

*Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο παρευρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και νυν Δήμαρχος Κιλελέρ, Θανάσης Νασιακόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα να έχει μια καλή σεζόν.

Βάσω Γκατζούλη