Βαθμολογία

Τι θα γίνει με τον Πατινιώτη;

Την περασμένη χρονιά ήταν ένας από τους παίκτες της ΑΕΛ που κέρδισαν τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τον 20χρονο χαρισματικό μέσο Θανάση Πατινιώτη που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αγαπηθεί από τον κόσμο της Λάρισας και παράλληλα να εντυπωσιάσει σε αρκετά από τα παιχνίδια που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΛ στο περασμένο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παίκτης με πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο, έδειξε πολλά από τα προσόντα του εντός αγωνιστικού χώρου και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Το athleticlarissa επικοινώνησε με τον Πατινιώτη όπου αυτές τις ημέρες είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κέρκυρα και περιμένει...

Ο ποδοσφαιριστής είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση της ΑΕΛ αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει γεφυρωθεί, με τον Πατινιώτη να περιμένει στο… ακουστικό του τα νεότερα από την διοίκηση της ομάδας!

Πρόθεσή του είναι φυσικά να επιστρέψει στην ΑΕΛ και να την βοηθήσει από την πλευρά του και τη νέα χρονιά που θα μετέχει στην Β’ Εθνική. Άγνωστες παραμένουν για την ώρα οι προθέσεις της ομάδας…