Βαθμολογία

Στα Τρίκαλα και τη νέα σεζόν ο Ματαλών

Tην ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Μάριο Ματαλών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 ανακοίνωσε η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries. Σε δήλωσή του μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών ο παίκτης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Ευθύμη Ρεντζιά στην ομάδα που φανερώνει πως η ομάδα οργανώνεται ακόμη καλύτερα στην δεύτερη χρονιά της στην Α1. Δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια, τα Τρίκαλα ως ομάδα εκπέμπουν υγεία, έχουν τον κόσμο δίπλα τους και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τους νέους στόχους».

Στο μεταξύ ολοκληρώνεται αύριο η πρώτη φάση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας για την νέα σεζόν 2014-15 με τους περσινούς κατόχους διαρκείας να έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που κατείχαν και πέρυσι.

Από τις 1 Αυγούστου και μετά θα δοθούν στο κοινό όλες οι διαθέσιμες θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από περσινούς κατόχους.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα (Υπεύθυνη Νάντια Καραγεώργου).