Βαθμολογία

Σημαντική ενίσχυση για την Επισκοπή

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας, για ένα έτος, με τον ποδοσφαιριστή Μπάλσα Ράντοβιτς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι Μαυροβούνιος και προέρχεται από τη τοπική Λόβτσεν (ομάδα α’ κατηγορίας).

Ο Ράντοβιτς είναι 23 χρονών (γεννήθηκε στις 4/1/1991) και αγωνίζεται σε θέση ακραίου επιθετικού αλλά και πίσω από την επιθετικό».

Ράντοβιτς: «Ευχαριστημένος που ήρθα σ' ένα σωματείο με τόση έντονη την αίσθηση της οικογένειας»

Τα πρώτα λόγια του Μαυροβούνιου στο aoepiskopis.gr ήταν μετρημένα. Ο ίδιος έδειξε να είναι πολύ συγκεντρωμένος γι’ αυτό το οποίο ήρθε να επιτελέσει στεκούμενος ωστόσο στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα σωματείο με τόσο έντονη την αίσθηση οικογένειας. Όλοι οι παράγοντες με έχουν αγκαλιάσει με πραγματικό ενδιαφέρον και είμαι ενθουσιασμένος από την οργάνωση του σωματείου γύρω από όλα τα απαραίτητα θέματα. Είμαι σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο γιατί έχω ήδη συμμετάσχει σε δύο αγώνες του EUROPA LEAGUE. Έχω ήδη μια εικόνα της όμορφης πόλης του Ρεθύμνου και είμαι αρκετά ευδιάθετος που θα είμαι κάτοικος αυτής της ωραίας πόλης».