Βαθμολογία

Παίκτης του Ηρακλή ο Παπαθανασίου

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο Σπύρος Παπαθανασίου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής 1908 για δυο χρόνια. Γεννημένος στις 12-2-92 αγωνιζόταν μέχρι τα 18 του στον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια έπαιξε στην Καβάλα και πέρσι στον Εθνικό Γαζώρου. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο 22χρονος τερματοφύλακας δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα στον Ηρακλή. Εκείνο που θέλω να διαβεβαιώσω σ΄αυτούς που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα οτι θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω και μαζί με τους συμπαίκτες μου να επαναφέρουμε τον ΗΡΑΚΛΗ στον φυσικό του χώρο δηλαδή στη Super League».

Στο μεταξύ, οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα τη συμφωνία τους με τον Δημήτρη Στάμου, που ήδη έχει τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

«Ο Δημήτρης Στάμου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τον Ηρακλή και πλέον αποτελεί ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή και έπαιξε στην Κέρκυρα πέρσι ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ», αναφέρεται στην ανακοίνωση του «Γηραιού».