Βαθμολογία

Σούπερ έκπληξη με Σκούφαλη ο Θεσπρωτός

Σε μία εξαιρετική κίνηση, η οποία και δείχνει τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει για τη νέα σεζόν προχώρησε ο Θεσπρωτός. Η άνοδος στη Β’ Εθνική αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την ομάδα της Ηγουμενίτσας και οι διοικούντες έκαναν το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μανώλη Σκούφαλη.

Ο 36χρονος πια μεσοεπιθετικός υπέγραψε για ένα χρόνο και εξήγησε πως επέλεξε τον Θεσπρωτό καθώς του παρουσιάστηκε ένα αξιόλογο πλάνο και παράλληλα διοίκηση και προπονητής του έδειξαν πως τον θέλουν πολύ.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Θεσπρωτός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συνήψε συμφωνία για συνεργασία ενός έτους με το γνωστό ποδοσφαιριστή Μανώλη Σκούφαλη».

Μετά τη συμφωνία με το Θεσπρωτό ο Μανώλης Σκούφαλης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γόγολο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στις μεταξύ μας συζητήσεις καθώς και τον προπονητή κ. Σέμο που μου έδωσε να καταλάβω πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να βρίσκομαι στην ομάδα.

Πιστεύω ότι ο Θεσπρωτός αλλάζει σελίδα και οργανώνεται σε διαφορετική βάση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αισθάνομαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και συντελεστής της αλλαγής που επιχειρείται.

Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο και γνωρίζω ότι οι στόχοι μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Σέμο, που κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα ως πρώτος προπονητής, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».