Βαθμολογία

Καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα για τον Δωτιέα

Ο Λεμά

Οι δηλώσεις που παραχώρησαν στο athleticlarissa.gr τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Κοκκίνης: (Αμυντικός) «Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν για να παίξω στην ομάδα της Αγιάς. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα του Δωτιέα, στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός».

Σωτηρόπουλος: (Επιθετικός) «Η ομάδα έχει πάρει αξιόλογους παίκτες, πρέπει να δουλέψουμε όλοι σκληρά για να έχουμε αποτέλεσμα».

Σταυράκης: (Τερματοφύλακας) «Εύχομαι σε όλους υγεία και μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, θα προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο της ομάδας».

Κόκκας: (Αμυντικός) «Εύχομαι σε όλους υγεία να είμαστε δυνατοί και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Κωσταντίνου: (Τερματοφύλακας) «Εύχομαι η χρονιά να είναι χωρίς τραυματισμούς και να χαμογελάσουμε όλοι στο τέλος».

Σελήνης: (Αμυντικός) «Εύχομαι το κλίμα να είναι καλό στην ομάδα, σίγουρα έχω λίγο άγχος θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στα δύσκολα».

Λαϊος: (Επιθετικός) «Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Πενίκης: (Αμυντικός) «Θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου να έχουν μια καλή χρονιά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Κουρδής: (Μέσος) «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και κυρίως τον προπονητή κ.Αντωνίου που με επέλεξαν, οι στόχοι είναι υψηλοί αλλά πιστεύω μέσα από σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Λεμά: (Επιθετικός) «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, το πρωτάθλημα φέτος είναι δύσκολο αλλά η ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει αυτό που θέλει».

Τσατσαλίδης: (Επιθετικός) «Εύχομαι να κάνουμε μια καλή πορεία σίγουρα ο πήχης της ομάδας έχει ανέβει, πιστεύω πως με καλή οργάνωση και τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε μια καλή χρονιά».