Βαθμολογία

Ανανεωμένος και πανέτοιμος ο Δωτιέας Αγιάς!

Η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς η οποία έκανε μια αξιοπρεπή πορεία την περασμένη χρονιά και παρέμεινε στην κατηγορία άνοιξε και πάλι τις πύλες τις για το νέο πρωτάθλημα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η πρώτη επίσημη της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28/7 στις 6 μ.μ το απόγευμα στο γήπεδο της Αγιάς. Όλη σύσσωμη η διοίκηση και το προπονητικό τιμ, καθώς και οι παίκτες ήταν παρών. Ορεξάτος και ευδιάθετος ο προπονητής της ομάδος κ.Αντωνίου, ξεκίνησε αμέσως δουλεία με τους ποδοσφαιριστές του.

Παλιοί παίκτες και νέες μεταγραφές, όλοι ήταν εκεί. Με οδηγό στο τιμόνι τον καθ'όλα άξιο κ.Αντωνίου, η ομάδα θα προχωρήσει μπροστά για μια αξιοπρεπή πορεία. Όλα μέσα από συνεννόηση και σκληρή δουλειά στην προπόνηση, θα έχουν ένα ευτυχές αποτέλεσμα.

Το athleticlarissa.gr τους εύχεται καλή αρχή και καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γιατί όχι και με το πρωτάθλημα.

«Η Αγιά έχει την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών»

Σωτήρης Αντωνίου (προπονητής Δωτιέα): «Εύχομαι να είναι επιτυχημένη η χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια από τη διοίκηση για να ενισχυθεί ο Δωτιέας. Πιστεύω πως η Αγιά έχει την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Είναι μεγάλη ευθύνη μου, αλλά με την απαιτούμενη προσοχή η ομάδα θα κάνει μια χρονιά που θα μείνει αξέχαστη. Θα γίνουν και κάποιες ακόμη προσθήκες επίσης θα προωθήσουμε και νέα παιδιά. Η διοίκηση πρέπει να δείξει φερεγγυότητα και εμείς σκληρή δουλειά για να φέρουμε αποτέλεσμα. Παρότι σαν προπονητής έχω πετύχει τρείς ανόδους, δεν θέλω να μιλήσω για τέταρτη, αν το θέλει ο θεός θα μας δώσει το πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε κλείσει αρκετά φιλικά με: Τρίκαλα, Ολυμπιακό Βόλου, Τύρναβο, Ηρακλή, Γιάννουλη και φυσικά με την αγαπημένη ΑΕΛ που το φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 31/8».