Βαθμολογία

Πρωινό τρέξιμο για τους παίκτες της ΑΕΛ (Video)

Ο Αλέκος Βοσνιάδης κατέβασε νωρίς το πρωί τους παίκτες της ΑΕΛ από το ξενοδοχείο για αερόβια προπόνηση στο γήπεδο δίπλα από το ξενοδοχείο «Μύθος». Στην «βυσσινί» παρέα προστέθηκε και ένας σκύλος που έκλεψε την παράσταση!  

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Το ξυπνητήρι μπήκε νωρίς το πρωί και στις 7.30 όλη η ομάδα βρισκόταν στο χώρο του γηπέδου. Η θερμοκρασία ήταν αρκετά ανεβασμένη (αν και νωρίς) και ο ήλιος «καυτός». Αερόβια προπόνηση περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα με τους παίκτες να δείχνουν από ένα σημείο και μετά αρκετά κουρασμένοι, όπως είναι και λογικό άλλωστε αυτή την περίοδο.

Το athleticlarissa.gr ακολούθησε τους παίκτες της ΑΕΛ στη σημερινή προπόνηση και σας παραθέτει και ένα χαρακτηριστικό βίντεο από το πρωινό τρέξιμο

">http://

Περίπου 1 ώρα και ένα τέταρτο κράτησε η προπόνηση με τον γυμναστή της ομάδας Ηλία Παπαθανασίου να επιβλέπει από τον υπολογιστή του την πορεία του κάθε παίχτη και κατά διαστήματα τους ενημέρωνε αν πρέπει να ανεβάσουν ή να κατεβάσουν στροφές.

Από την πρωινή προπόνηση απουσίαζε ο Θανάσης Δεινόπαππας που έχει μια τενοντίτιδα και θα μπει από αύριο στο πρόγραμμα. Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα κουραστική ημέρα για τους παίκτες αφού μετά την πρωινή προπόνηση που είχε μόνο τρέξιμο, στις 12 έχει γυμναστήριο και το απόγευμα στις 6 ξανά γήπεδο με μπάλα αυτή τη φορά.