Βαθμολογία

Ξεκίνημα με πολύ μπάλα…

Πρώτη προπόνηση για την ΑΕΛ στο Ελατοχώρι την Δευτέρα το απόγευμα κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Η προπόνηση κράτησε 1 ώρα και 45 λεπτά με τους άμεσους συνεργάτες του Αλέκου Βοσνιάδη (Βελιτζέλος – Παπαθανασίου) να έχουν αναλάβει ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος και αυτό δείχνει το πόσο τους εμπιστεύεται ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Οι ημέρες παραμονής της ΑΕΛ στο Ελατοχώρι θα είναι 18 συνολικά, αφού η αποστολή θα αποχωρήσει από το Ελατοχώρι την Πέμπτη 14 Αυγούστου! Το πρώτο ραντεβού λοιπόν δόθηκε στο γήπεδο του ξενοδοχείο «Μύθος» και εκεί οι παίκτες ξεκίνησαν δουλειά.

Στην αρχή το πρόγραμμα περιελάμβανε φυσική κατάσταση και σπριντ σε όλο το γήπεδο. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές φόρεσαν τα ειδικά ρολόγια που μετράνε τους σφυγμούς. Έτσι λοιπόν το τεχνικό τιμ είχε την ευκαιρία να τους τσεκάρει και να δει την κατάσταση που είναι.

Οι ποδοσφαιριστές κυκλοφορούσαν την μπάλα σε μικρούς χώρους και με αλλαγή κατεύθυνσης. Στο τρίτο κομμάτι της άσκησης οι ποδοσφαιριστές διένυσαν όλες τις αποστάσεις του γηπέδου με μπάλα.

Εν συνεχεία χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ (κόκκινοι – κίτρινοι – μπλε) και ήταν μία αναμέτρηση 14 εναντίον 7. Η ομάδα που έχανε την κατοχή της μπάλας, «κυνηγούσε» τις υπόλοιπες δύο στο μισό γήπεδο. Στο τέλος της προπόνηση διεξήχθη μίνι δίτερμα ξανά στο μισό γήπεδο όπου εκεί ο έκανε αρκετές παρατηρήσεις ο τεχνικός της ΑΕΛ, αναφέροντας την ανάγκη να ανοίγουν το παιχνίδι και να μην κλείνονται ώστε να περνάει η μπάλα από όλες τις γραμμές και να ανοίγονται χώροι για την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 7.30 το πρωί, το μεσημέρι στις 12 έχει γυμναστήριο και το απόγευμα στις 6.